Monday, October 31, 2011

Sapa Stress?Jom Gelak Ngan Aressa.....

Memang kembar ni mcm2 ragam..ada yang sama dan ada yang berlainan..
macam Aressa ni sangat la manja dan sangat moody...
cuba tgok gambar2 dia ni...

 agah macam mana pun dia buat x tau..moody sebab x cukup tido
 masyam nyer adikkk....
 senyum la skit..
 yeay....dah senyum...itupun kakak buat lawak kat depan..
 haaaa...kan cantik mcm tuh...
 oh...manisnya senyuman yang ni,....
 amboi...terlebih nampak...
kalai ni dah gelak melampau siap lompat2 badan..

haaaa.....ad sapa2 stress x ari ni? kalau stress..sila tggok gambar Aressa ni yer..
sure korang senyum..
macam mama long dia ni...
td rasa mcm nak stress..
now dah ok....
:)

Mak Buyung With Eskrem MAGNUM

Eskrem MAGNUM ni memang menjadi kegilaan sekarang kan? terus terang i ckp..i lom cuba sekali pun
eskrem nih...budak2 opis i tgh menggila beli eskrem ni..i bukan x nak..ekon dah la sejuk giler..
makan eskrem ni...kang x pasal2 menggigil..i kan allergic sejuk kan..
senang jer dapat batuk kang..
nak dijadikan cita..my opis mate ni
teringin nak makan eskrem ni..namapun mak buyung..dah 8 bulan..tp perut x nampak..
so..dia jer la jadi model eh..

 tgok muka dia tgh kesejukkan..i dah ckp dah...sejuk..terperanjat anak ko dlm perut Zana...
 Magnum Almond..tp diorang ckp Magnum classic lagi best...
jadi la..lepas teringin si Zana ni..see..perut dia x nampak kan ...mcm baru 3-4 bulan mengandung padahal
dah 8 bulan...
besar mana jer anak ko kat dalam tuh Zana...

Magnum Classic...nantikan kehadiranku..
akan ku mamah dirimu..
cuma tunggu tiba waktu itu...
hahahahahah

Hobin Jang Hoben

Tahniah pasukan Hobin Jang Hoben menjuarai perlawanan akhir Piala Malaysia di
Stadium Shah Alam Sabtu lepas..
game yang sgt mendebarkan jantung hati i kerana bermacam aksi mendebarkan berlaku..
ohhhh....sangat saki hati pada permulaan perlawanan..huhu...sampai si kembar melalak terkejut bila i ngan abah menjerit2 bila pasukan kegemaran gagal memberi gol...peluang sangat banyak tau..
cuma mendukacitakan keadaan padang stadium shah alam itu sendiri...sangat teruk..no wonder pihak FAM letak rega tiket RM50...

 Tahniah Hobin Jang Hoben..
dalam ramai2 tuh..selain si Aidil dan Zaquan..ini la mamat pujaan hati..
Kunanlan...
suka ngan permainan yang di persembahakan..walau setiap perlawanan dia lah yang akan
sentiasa tergolek dog..
yang paling hepi of cos la my uncle YB Dato'Mohammad Hassan..


** sumber gambar en google**

Adeliya Si Sleeping Beauty

kisah seterusnya si Sleeping Beauty...dalam nak tido pun leh nak maintain beauty lagi tau...
Adleiya ngan bantal peluk busuk tu x leh la dipisahkan...
kalau dia dapat bantal tuh..dipeluk dicium seolah bantal busuk dia..ibunya sikit nyer marah...bukan apa..susah kalau ada bantal2 busuk ni...mana tau tertinggal ke apa ker kan...payah nak tido...

Jom layan gambar Adeliya...

 sebelum lelap belek jari2 runcing dia tuh
 pose skit..
 masa ni dia teruja lebih mama halakan kamera
 masih dengan pose yang sama...
tetiba nak tarik kamera...hohoho..x dapat...

hehehehe...

Antara Adeliya dan Aressa yang i mention ari tuh...Adeliya lebih berdikari..tgok la dalam buaian ni...
diammmm ...baikkkkk jer..tapi kalau dah tiba angin kus2 dia...
menangis siap lentik2 badan lagi...
now dia dah pandai tiru aksi2 si Kakak Yaya..
kalau kakak menari dia sibuk goyang2 badan..
bagus.....
harap mereka bertiga ni akan menjadi rapat sampai bila2...


Rezeki Isnin

Salam Isnin u olls....
wahhh...pagi2 datang kerja dah ada rezeki menunggu..masuk2 pantry jer my colleaque bagi benda ni...
member baru balik dari bercuti di China...
meriah ko eh Jiza....
alhamdulillah...murah rezeki....

 banyak kaler tapi i amik kaler pepel..
chopstick...comel kan... 
 terus gigih amik gambo ngan baju kaler pepel...hehehehe...nak sama gak ngan baju kan...
betul ke cara pegang mcm ni...ada ke readers i ( mcm glemer) chinese? betul ke erk..eeeeee
anak dara i jerk pandai guna ni..
kalau i la yang makan guna benda alah ni...sure la x kenyang..org mkan 15 minit..i makan 15 jam..
wakakakaka....
so camner weekend u olls?i last week xde aktiviti apa pun..
lepak jer kat umah main ngan si kembar and anak dara i...

Friday, October 28, 2011

Balik Lambat hari2 sebab ini la....

i kalau hari2 balik Kepong memang suka kuar opis dalam kul 6 ptg..
sebabnya nak naik ETS 6 coach yang hanya akan gerak sampai ke Kepong Sentral shj..
hehehee...dah malas nak bersesak2 rebut2 at the end i berdiri sampai kepong...semak..
makanya dah tau ada train hari2 schedule ke Kepong Sentral..maka..berhemah la jadinya Mama Si Dania ni...

x berapa nak ramai...

boleh relaks2 chating2 ngan kawan2...
seee...kosong skit kan?
haaaaa...baru la selesa..ini kalau tak..pagi pack...petang pack...
sakit2 badan tau..
pakai minyak wangi mahal2 pun x guna kan?

Thursday, October 27, 2011

Senyum Lebar dah dapat yang diidamkan

hari tuh minah ni merajuk kan? refer to this ENTRY 
akhirnya semalam dapat la makan sizzling mee idaman dia tuh...kalai ni dia sgt menjaga tata tertib dan mulutnya..takut keluar ayat2 puaka yang boleh merosakkan mood mama nya kan...hahahahaha...
tensi mak noks bila anak pandai bermain kata2..

senyum lebar ngko...boleh habis ker? yang pelik..dia ni pandai jer pakai chopstick..mama eh..org kg..so dendiam x tau guna chopstick kan..
ABC special yang so so jer...
kali ni kureng ABC eh sebab xde buah beluluk..
apa itu buah beluluk?
korang google sendiri la yer..
i pun x tau apa kaedah buah tu..wakakakaak...

Ni Baby gegel ke baby boboi nih?

so..ini lah bukti2 kukuh menguatkan lagi kenyataan i..hahahaha...Aressa bertindak ganas...tangan dah naik ke muka dah....
ayooo...kamu berdua gegel tau....

 Adeliya berusaha melepaskan diri..
 Aressa masih x puas hati..kakak tetap diam...tgok tangan Aressa tuh..dia geram sgt dah tuh...
at last Aressa surrender...seee...muka tak puas hati sebab x dapat belasah Adeliya...
hahahaha...
Adeliya bajet comel..terlepas dari menjadi mangsa Aressa...

Ha....kecik2 tau dah mcm ni..esok dah besar....jgn gaduh2 eh...mama x nak dengar mcm tuh...
Ibu kendong dalam perut korang pun agak lasak..kat luar ni..lagi lasak nampaknya
antara Aressa dan Adeliya...Aressa agak agresif..sometimes Adeliya dan sometimes dua2 sekali...
tapi sekarang yang paling manja adalah
Aressa..
yang pandai bawak diri Adeliya...

walaupun diorang agak lasak..x leh dekat....at the end...Adik yang manja terus jer landing kat kakak
so sweet...
abaikan peha buruks mama long itu yer...
hehehehehe....

Nakal + Lasak

Lama x tepek gambar si kembar kan? heheheeh..
sajer bagi korang rindu....
Ibu eh tgh kembang semangkuk jadi..lom ada gambar terbaru...sabar2 la yer...
mana tau dia nak kurus mcm si Paris Hilton kan...

Jom..tgok gambar si kembar..dah pandai dan sgt bijak as usual...x leh dekat...

x percaya?

tgok gambar2 tuh..


Yang menyarap Adeliya..yang baring op cos la Aressa kan....tgok tangan Aressa kat ne...

 rebutkan bantal buruk tuh....

uh..uh..Aressa gigih usaha nak rampas dari kakak...kakak plak sedaya upaya nak tepis...


Kalau dah jadi begini..terpaksalah di leraikan.....hahahahaha..

series dorang x leh dekat...kalau korang x percaya gak...next entry ada bukti paling kukuh mama long dapat tau...
tunggguuuuuuuu....

Wednesday, October 26, 2011

STRESS..jom julingkan mata...


korang tgok bergerak x?


Happy Deepavali 2011

credit pic to mr google..

Happy Deepavali buat semua kawan2 India i..baik yang kenal atau pun x kenal..
kata 1 Malaysia kan...
semoga Deepavali tahun ni menjaminkan keceriaan dan kebahagiaan buat semua...
good luck to all of you...
cheers...

Tuesday, October 25, 2011

Muka Stress Today

time i publish ni...
i masih kat opis lagi...kelakar kan..stress giler ni bila org cuba sabotaj reputation i..

NOW DAH KUL 5.50PM
Still kat opis..i nak balik Seremban..memang tension giler..bas sure time ni xde..
takde makna i nak naik train
memang bengang gila babi..babi pun x giler macam i...
kepada Training Dept yang x professional tuh..
today is my day..
next will be your day...!!!!


Mana perginya Professionalisme Korang?

Huh...sangat stress hari ni bilamana aku dapat call dari Singapore mengatakan
Registration for Conference utk my boss x settle lagi..
Bila aku check ngan training department, Incharge person xde dah pi Lumut...Boleh?
padahal benda ni ko yang handle..ko nak credit card number aku dah bagi..apa lagi?semua details aku dah bagi semalam..tp organizer call ckp aku x register bos aku online..padahal aku dah send all the details semalam lagi...Nasib baik organizer called bagi tau...Kalu tak sampai ke sudah benda ni x di register..
Mana professionalisme korang ni?
Now satu kerja aku lak nak kena buat semua tuh sedangkan that is not my part...semua benda now nak letak beban atas bahu aku..yang kena nanti sapa?aku jugak.....
Fedap la mcm ni...

Ke Tesco Kita

Sabtu lepas sajer cuci2 mata pi Tesco Seremban Jaya yang abru jer buka..giler besor..x larat nak jalan
bawak si kembar..amboiiii...bukan main seronok lagi diorang...
ini la dia anak dara si Lisa ni...asyik jadi perhatian jer especially cina2 kat situ suka kat dorang...

sambil2 tunggu atuk pi toilet singgah lak kat playground yang ada kat dalam Tesco ni..
x ramai sgt bebudak maybe sebab baru lagi kot...

 Dania...tgh usyar2 nak main kat situ...
 Last2 naik ejr la menatang ni sebab ramai dah booking mainan lain..
 si kembar yang  membosan..
alalalala...kakak....
si kakak ni pun suka gak tolak stroller baby...kalau ada orang tegur dia la bukan main menjawab soalan org..hehehe...
so sweet kan...elok la..mama xyah jadi jurucakap
bawak si kembar ni semua ingat anak i..siap tanya normal ke ikut tingkap ker..
feeling2 anak sendiri..
jawab jer la...hahahahaha....
xde beli apa pun kat situ just nak jalan2 bawak baby jer..
lepas tu balik rumah...

Ibu bapa merana dibebani hutang anak


CHAN WOOI bersama isterinya, Moy Thye menunjukkan kertas amaran ah long serta gambar kereta dan dinding rumah yang disimbah cat merah pada sidang akhbar di Kuala Lumpur semalam



KUALA LUMPUR - Sepasang suami isteri merayu kepada anak lelaki mereka yang dipercayai berhutang sekeliling pinggang supaya pulang ke rumah ekoran diganggu oleh ah long sejak Ogos lalu.
Menurut mangsa, Chan Wooi, 73, keluarganya kini sentiasa diselubungi kebimbangan kerana sering diganggu ah long melalui telefon yang meminta supaya menjelaskan hutang anak lelakinya itu.
"Saya tidak membuat sebarang pembayaran kerana tidak tahu sama ada anak saya betul-betul berhutang dengan mereka.
"Tambahan pula saya tidak tahu jumlah sebenar hutang tersebut," katanya kepada pemberita di Biro Aduan dan Perkhidmatan Awam Parti Gerakan di sini semalam.
Katanya, apa yang menakutkan adalah apabila ah long terbabit mula bertindak ganas kerana permintaan supaya membayar hutang itu tidak dilayani dan bertindak menyimbah cat merah ke atas rumah dan kenderaan mereka pada 19 Oktober lalu.
"Selepas berbuat demikian, mereka menelefon saya dan mengugut saya bahawa sekiranya saya masih enggan melangsaikan hutang anak saya, mereka tidak akan jamin apa yang akan berlaku kelak," ujarnya.
Dia menganggarkan anaknya itu, Chan Siew Keong, 43, berhutang lebih seratus ribu untuk menjalankan perniagaan spa kecantikannya.
Isteri Wooi, Chong Moy Thye, 72, pula berkata, anaknya itu merupakan seorang anak yang baik dan taat kepada ibu bapa sebelum ini.
Namun sikapnya mula berubah sejak lapan tahun yang lalu apabila dia ingin memulakan perniagaan sendiri.
"Anak saya telah meminjam wang sebanyak RM60,000 daripada saya sejak beberapa tahun yang lalu. Namun dia tidak pernah membayar balik malah kini telah menghilangkan diri tanpa sebarang berita," jelasnya.
Kedua-duanya merayu Siew Keong yang hilang sejak Ogos lalu kembali dan tampil untuk menyelesaikan masalah ini.
Di samping itu, mereka meminta kepada pihak ah long terbabit supaya jangan mengganggu mereka lagi kerana mereka tidak mempunyai wang untuk menjelaskan hutang tersebut


Sumber dari Kosmo Online

***Kurang ajar anak buat ibu bapa mcm ni***

Monday, October 24, 2011

Masyaallah..Hidup Mati pun nak jadikan mainan ke?

i tak faham la sesetengah org ni sanggup mempermainkan hal hidup dan mati org kan?
td banyak blog i baca tentang pemergiaan Amy Syaquena blogger SINAR RAUDAH..yang beritanya sahih..tetiba dapat tau dia belum meninggal dan masih warded..
ni angkara Anonymous la ni..
I ingat hari ni i ajer kena ganggu dengan anonymous..
i keluarkan balik entry ttg pemergian Amy tuh...i minta maaf banyak2...silap i coz walaupun i kenal dia tp i hanya check di blog kawan2 lain..
sepatutnya i check ngan Amy sendiri but knowing blogger kita x banyak details yang disimpan kan..
by the way..thanks SHU SHINJU..
really appreciated..
mujur sempat delete..kalau tak satu hal i nak menghadap benda ni...
kepada Anonymous tuh..jgn la sebab ko benci sgt ngan org terus maklumkan yang dia dah meninggal...
ramai tertipu oleh mainan ko Anonymous...hal ini memang x boleh dimaafkan...


SAMA TAK??

Monday blues bila masuk opis ngan semangat tetiba bertimbun benda atas meja ngan semuanya urgent
baru dapat nak bernafas..x tau nak mulakan dari mana..denagn masuk2 opis jer bau hapak semerbak ..rupanya sabtu ahad ari tu ada kontraktor dok cuci karpet..x kering ok...
aduiiii...sib baik ada selipar...

motif letak gambar Dania ngan Acu eh ni...

 buah hati pengarang jantung i...
adik bongsu yang sengal2 ubi..

just nk korang tgok...
sama tak diorang berdua ni..i mean..tang rupa para depa berdua ni..
ada sama ka?

Bantuan Doa Diperlukan Untuk Adik NurHannah Mohamed Helmi

Received forwarded email..

Kesian adik ni...mari sama2 kita panjatkan doa atas kesihatannya..

Saya Rohaiza Bte Ishak. Saya merupakan guru Kemahiran Hidup di MRSM Muar. Tujuan saya menulis email ini ialah untuk memohon belas kasihan dari pembaca kerana anak kedua saya yang bernama NurHannah Bte Mohamed Helmi berusia 3 bulan tidak sihat.

Ketika bersalin, anak saya lemas kerana tali pusat keluar lebih kurang 40 minit sebelum saya bersalin. Ini menyebabkan anak saya lemas kerana tidak mendapat oksigen kerana tali pusat sudah terkeluar.

Apabila doctor scan (MRI) otak anak saya, doctor menyatakan bahawa anak saya terencat akal kerana sel-sel otak telah mati kerana kekurangan oksigen. Hanya Allah yang tahu apa yang saya rasa ketika itu.

Kaki bagaikan tidak jejak ke bumi. Muka saya pucat bagaikan tiada darah lagi. Hampir 3 minggu saya mengambil masa untuk terima hakikat apa yang doctor terangkan mengenai anak saya. Hari-hari saya menangis. Saya rasakan hati saya kosong.

Selepas 3 minggu saya cuba berkongsi masalah dengan teman sekerja. Semangat saya mula datang apabila ada rakan yang mengalami situasi yang sama seperti saya iaitu anak mereka lemas ketika bersalin. Doktor juga menyatakan anak mereka terencat akal. Tetapi kuasa Allah mengatasi segalanya dan anak mereka alhamdulillah sihat. Tetapi saya akui bahawa saya hanya insan yang lemah. Kadang-kadang saya kuat, kadang-kadang saya lemah sangat.

Rakan menasihati saya agar perbanyakkan solat hajat, baca yassin dan bersedekah. Alhamdulillah. Saya melakukan semua nasihat yang mereka berikan. Perkembangan terbaru tentang anak saya ialah dia masih lagi belum boleh menghisap dan menelan. Minum susu menggunakan tiub yang dimasukkan terus ke perut. Suction machine pula digunakan untuk menyedut air liur kerana anak masih tidak boleh menelan.

2 minggu lepas anak dimasukkan ke hospital kerana jangkitan kuman pada paru2. Ketika itu keadaan anak terlalu lemah menyebabkan doctor sukar mencari urat anak. Pilihan kedua ialah masukkan line hingga ke tulang.

Sekali lagi anak saya diduga iaitu selepas 3 hari kaki anak bengkak. Apabila doctor buat x-ray, rupanya kaki anak saya patah kerana dicucuk ketika memasukkan line.Pergerakan anak saya tidak seaktif bayi kerana kesan kurangnya oksigen di otak tambahan pula kaki kanan anak bersimen.

Hanya Allah tempat saya mengadu. Jika boleh, biarlah saya yang menanggung semua kesakitan itu, bukan anak saya yang berumur 3 bulan. Minum guna tiub, tak tahu menelan…kaki pula bersimen.

Kalian bayangkanlah bagaimana perasaan seorang ibu yang menjaga janin dalam kandungan bagaikan menatang minyak yang penuh. Tetapi selepas lahir, begitu besar ujian untuk anak saya.Terus terang saya katakan bahawa ini adalah ujian yang maha-maha besar dalam hidup saya. Saya bersyukur kerana Allah menguji saya kerana Dia sayangkan saya dan anak.

Dikesempatan ini saya memohon, merayu dan menagih simpati agar kalian dapat meluangkan masa untuk melakukan sembahyang hajat agar kesihatan anak saya pulih dan jauhkanlah anak saya dari sebarang kecacatan.

Andainya terlalu berat permintaan saya, bacakanlah Al-Fatihah. Jika permintaan ini juga berat, cukuplah kalian mengucapkan INSYAALLAH agar anak saya sihat, dijauhkan dari kecacatan dan dipulihkan kerosakan pada otaknya. Mudah-mudahan dengan keikhlasan kalian, doa kalian dimakbulkan. Hanya Allah yang mampu membalas budi kalian.

Saya juga memohon agar kalian dapat forwardkan email ini kepda rakan-rakan kalian agar dapat membantu anak saya. Kesihanilah anak saya kerana dia terlalu kecil untuk memahami erti kesakitan.
Jika ada nasihat, pengalaman dan ilmu..emailkanlah kepada saya  rozex_3056@yahoo.com.my. Di sini saya sertakan panduan sembahyang hajat. Mudah-mudahan bolehlah kalian amalkan jika ingin memohon sesuatu hajat. Percaya dan yakinlah bahawa Allah maha mendengar doa dari hambaNya.

Solat Hajat


1) Niat Ushalli sunnatal hajati rak’ataini lillaahi ta’aala.

2) Tiap-tiap 2 rakaat sesudah membaca al-fatihah, baca Ayat kursi 1x, dan Kul huallah huahad sebanyak 1x.

3) Sehabis salam yang terakhir, sujud semula. teruslah meminta hajat kepada Allah dengan khusyuk.Insyaallah Allah makbulkan.

Ayat Kursi :-

Allahu laa ilaaha illaa huwal hayyl qayuum, la tak khu-dzuhuu sinataunw walaa naw-um, lahuu maa fis samawaati wamaa fil-ardhi, man dzal-la-dzii yasy-fa-‘u indahuu illaa bi-idz-nihii, ya’-lamu maa bayna aydiihim, wamaa khal-fahum walaa yuhii-thuuna bi-syai-inm min’ilmihii illa bimaa syaa-a, wasi-‘a kursiy-yuhus samaawaati wal-ar-dha, walaa ya-uu-duhuu hifzhuhumaa wahuwal ‘aliy-yul azhim

Friday, October 21, 2011

Padah tumbuk muka isteri


MELAKA – Gara-gara mencederakan isteri sendiri dengan menumbuk mukanya ketika bertengkar, seorang peniaga didenda RM2,000 oleh Mahkamah Majistret di sini semalam.
Majistret Muzila Mohamed Arsad menjatuhkan hukuman itu terhadap tertuduh, Md. Norazman Mohd. Said, 44, selepas tertuduh mengaku salah bagi pertuduhan kedua yang disabitkan ke atasnya.
Dia bagaimanapun mengaku tidak bersalah di atas pertuduhan pertama di bawah Seksyen 506 Kanun Keseksaan iaitu mengugut isterinya yang boleh menyebabkan kematian atau cedera parah terhadap mangsa.
Bagi pertuduhan kedua itu, Md. Norazman didakwa mencederakan Zainon Basir, 43, di rumah No. 15, Jalan M27 Taman Merdeka, Batu Berendam pada pukul 12.30 malam, 1 Ogos lalu.
Kes tersebut disiasat di bawah Seksyen 323 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara setahun atau denda sehingga RM2,000 atau kedua-duanya sekali.
Terdahulu tertuduh dalam rayuannya memohon hukuman terhadapnya diringankan.
“Jika boleh saya hanya mahukan hukuman denda dan tidak dikenakan hukuman penjara,” katanya

Sumber Dari Kosmo Online

Sekapur Sirih
** Surirumah sekarang dah celik mata dan hati..so lelaki2 diluar sana..sila berfikir panjang kalau nak hentam isteri eh...**

Khas buat sesapa yang sangat Tension hari ini

video

U olls jangan marah i eh...
i pun terkena gak masa dapat video ni...dah la volume speaker besor giler..hahahaha..
masing2 terperanjat..
yang pregnant..nak tgok sila perlahankan volume peaker anda eh...
hehehehehe..
sangat comel tau video ni...

Kakak Jadi Baby Sitter..


haaaa..anak dara i dah boleh harap dah...pandai jaga adik...Uwan masak kakak jaga adik...
senang jer nak jaga..masukkan dalam stroller..
kakak suka sgt tolak2 stroller sambil2 gurau ngan adik..
perasan x gambar ni?penat i gelak sebab i perasan jari si Aressa tunjuk F*** tu...
lama i tenung...terus tersembur gelak i berdekah2..
oh...maafkanlah Aressa yer..dia x tau pape...cik adik ni dua beradik memang suka main2 ngan jari diorang..
macam la cantik sangat jari dia tuh..macam la jari tuh x cukup..
kannnn...

Thursday, October 20, 2011

Telefon Public

Kat ruang legar Menara KL tu ada lak pameran kepelbagaian jenis telefon ntah dari tahun bila..masa tu x teringat la nak snap segala detail..just mcm..eeeeee menjakun tgok jenis2 telefon publik yang ada yang xde masa zaman i kan...

 telefon merah ni mcm dah pernah nampak..tp yang sebelah dia tuh unik skit..zaman perangnya kot
 telefon yang ni..x pernah jumpa...x tau wujud tahun bila..
 ini lagi la..x tau..tp kaler dia cantik..
 ya allah...kenapa macam2 lak jenis public phone ni
 haaaa...ni ada masa zaman i budak2 dulu..petang2 bergayut tipun ntah sapa...
 ini x pernah jumpa
 ni booth diorang..nak tanya xde org pun time tuh...
last2 keluar
and terjumpa makhluk asing ni..

Robot la ni kot...

sapa2 pernah tau pasal robot ni..i tgok diorang cipta guna mcm rantai basikal jerk..

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah