Tuesday, March 11, 2014

Happy Birthday Darling


Today is His Birthday....


Selamat Hari Lahir buat seseorang yang sangat bermakna dalam hidup aku...
Selamat Hari Lahir yang ke 37 Tahun...
Semoga diberi limpah rahmat dan kesihatan yang baik....
8 tahun mengenalimu dan moga ianya berakhir dengan ikatan yang kukuh...amin...

You mean everything to me sayang...Love you from the bottom of my heart...Love you deeply


21 comments:

  1. Happy Birthday semoga diberkati Allah dan dilimpahi rezeki dan kerahmatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ob behalf of my cik abe...thank you..toce2....hehehehe...

      Delete
  2. Happy birthday utk someone special dlam hati kak SA

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ala cheida...akak baru nak feeling2...

      Delete
  4. happy birthday buat yang tersayang yer kak, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan akhirat...In Shaa Allah amin... dan semoga dia cepat2 masuk meminang akak... I pray for you..

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir untuk orang istimewa SA.

    ReplyDelete
  6. selamat harijadi utk org yg istimewa dihati along.
    semoga along dan teman istimewa bahagia dipercepatkan jodohnya.amen

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Kty....appreciated sgt2...amin...

      Delete
  7. happy birthday to husband kak suria amanda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bella...tp pembetulan...future husband dik...lom sah lagi...hehehehe

      Delete
  8. Happy birthday Darling.. Opppss hahahaha

    HAPPY BIRTHDAY TO YOU.. (your loved one)
    semoga dimurahkan rejeki & cepat sampai jodoh uolls yer..
    I sentiasa doakan yang terbaik dlm perhubungan uolls.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks darling...eh..insyaallah ada jodoh x kemana...( jawab feeling retis ni..)

      Delete
  9. wahhhhhhhhhh
    ni ke buah hati uols
    wah wah wahhhhhhhh
    nti jgn lupa jemput iols mn lah tau iols leh smpai kat kenduri uols nti
    semoga ada jodoh antara uols ok
    have a gud life then

    ReplyDelete
  10. Wow, first time saya dapat tengok cik abe SA kat sini!

    Happy birthday to your beloved cik abe. Semoga dimurahkan rezeki, panjang umur dan cepat-cepatlah masuk meminang...hehehe...

    ReplyDelete
  11. Hopefully en abe SA membacalah N3 ini.
    Kakak pun nak wish juga "HAPPY BIRTHDAY TO YOU"

    ReplyDelete
  12. Selamat hari jadi..semoga hidup diberkati selalu..aminnn..hehe

    ReplyDelete
  13. happy birthday buat suami SA, semoga bahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah