Saturday, October 25, 2014

Layu Di Hujung Mekar....

Eheh...macam tajuk lagu plak kan...nak gempak la kunun...
Haruskah...ku terus melayani perasaan...jeng..jeng..jeng...itu je lirik aku ingat...malas plak nak cari lirik sambungan...aku tengah penat ni...penat unpack barang....rehat kejap sebab ada sesuatu yang aku nak tunjuk ngan korang....

yeayyy...bunga aku jaga sekian lama yang aku citer DISINI dah kembang....tp sayangnya dedaunan pokok bunga yang aku x tau apa namanya ni layu sikit...sebab tu aku letak taju Layu Dihujung Mekar...hehehehe....cepat2 aku siram kan...kawan aku lupa nak siram....harap2 x mati la pokok ni....


cantik x?


pandangan dari sisi...

Aku x tau la nama pokok ni...kalau korang tgok dan rasa kelopak bunga pokok ni kan...memang x macam bunga lain...keras...dah macam artificial flower dah...cheh...nak omputih ajer kan...xde..macam bunga plastik....kawan2 yang lain pun cakap benda yang sama...harap dia mekar lama menghiasi meja aku....kaler dia sweet sangat...eh...sejak biler plak aku suka kaler sweet2 macam pink ni...hehehe...perubahan hormon kot...eh....boleh plak....eleh....korag pun kebanyakkan suka pink kan.....

Apa aku nak namakan pokok bunga ni erk...memandangkan aku x tau nama sebenar pokok ni...ada antara korang leh bagi cadangan x?

10 comments:

  1. Mia kalau bunga2 ni kurang minat sikit...hehe so nak bagi nama pun tak tahu ;D

    Salam Maal Hijrah SA....

    ReplyDelete
  2. Cantikla pokok bunga ni..kene siram dan bg kene chy matahari cukup kot spy hidup lama.

    Bila tension buat keje tgk pokok ni hati pun jd lapang je.

    Nama pokok si merah jambu ;)

    ReplyDelete
  3. Bagi sikit cahaya matahari kat dia.. bagi pokok bunga tu rasa segar sikit.. ;)

    ReplyDelete
  4. alahai sayangnya kalau mati..cantik bunga tuh

    ReplyDelete
  5. Cantik bunga ni..kna jage leklok ni..

    ReplyDelete
  6. Salam, wah bestnye dpt jaga bunga camni, dah hidup balik ke belum? Aku xtahu apa namanya, letak je lah Amanda Flower~ haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah