Thursday, January 8, 2026

Menu Dinner Malam Semalam

Assalamualaikum wrt...

PZ dengan masak lemak cili api dia memang la x dapat dipisahkan...sebabnya itu je speciality dia...semalam dia masak ikan talapia dan ikan keli sekali harung...lepas tu dia pi goreng ayam plak...Abah SA ni kan..dh pwsan kita 3 oeanv je x yah masak banyak sangat...SA cadang hari ni x nak bawak bekal sekali kena bawak plak..memang PZ masak lebih untuk SA bawak bekal..so...kena la bawak bekal lauk ikan talapia masak lemak cili api tu








 


8 comments:

  1. PZ sentiasa ingat kat anak kesayangan, itu yang masak lebih buat SA bekal 😀
    Moga cepat selesai masalah tak boleh komen di laptop tu.

    ReplyDelete
  2. same here...memang kdg2 ada certain blogs i tak leh nak open guna lappy...so kena guna hp jugakkk

    ReplyDelete
  3. PZ nak memudahkan kak SA tu masakkan juga buat bekal. Masalah line kot tu ada masa tak ok. Cie memang guna hp je untuk BW & menulis entri.

    ReplyDelete
  4. Nampak ikan pekasam tu SA. Sebab teringin memang hari ni makan kat tempat ikan patin yang ada pekasam ni. Sedap....

    ReplyDelete
  5. Sedapnya lauk, MLCA ada telur masin dan ikan pekasam. Yummy! PZ ingat pada SA, itu yang masak lebih. Saya blogwalking guna laptop. Bila penat, guna handphone pula, depan tv. Tiada masalah untuk mengomen. Kalau guna browser chrome, cuba clear cache.

    ReplyDelete
  6. memacam betul lauk akak semalam

    ReplyDelete
  7. cantiknya kuning telur itik tu... Saya ni tak berani nak makan telur masin dah. melambung naik darah nanti.

    ReplyDelete
  8. wajib la kan masak lemak cili api tu, kalau tak bukan oghang nogori la namo eh :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah