Monday, January 3, 2022

Hari Pertama Kerja Di Tahun 2022

Assalamualaikum...

Hi korang...

Today remarks my first day kat office. Seawal pagi dah bangun sebab sepanjang malam tak lena tido. Tak tahu kenapa x lena...maybe sebab dah tido siang kot. Perjalanan sedikit kelam kabut pagi ni...bas pertama yang biasa naik tu dah penuh plak...sudahnya kena naik bas kedua...so sedikit lambat SA sampai KL. Dengan traffic jammed teruk...SA sampai KL pukul 7.45am. Biasa sampai 7.15am. So SA sempat sarapan pagi ni kat Meals Station...makan laju- laju...ikutkan sempat jer sebab SA masuk kerja 8.30am kan..

Then settle sarapan SA terus jalan ke office...


Permulaan tahun baru....cuma org je masih lama


tahun baru...baju baru...baju je ok....

Apapun pada korang yang dah start kerja hari ni...selamat bekerja...SA nak hadap KPI plak minggu ni...kang x buat takde markah x dapat bonus..heheheh....

See ya next entry....


17 comments:

  1. Cantiklah corak baju SA.. permulaan yg baik di tahun 2022.

    ReplyDelete
  2. happy working SA...Ayu pun lambat skt pagi ni, singgah isi minyak pagi tadi

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru SA..
    Dah setahun baru sempat masuk sini hehehehe

    ReplyDelete
  4. Cantik baju Kak SA. Selamat tahun baru kak... :)

    ReplyDelete
  5. Cantik berseri, suka baju SA. Happy new year.

    ReplyDelete
  6. Tahun baru dan baju baru takpe...yg seharusnya maintain adalah wajah manis SA...wot..wot..wot..

    ReplyDelete
  7. Mulakan tahun baru dengan domino...Heeee bukan pizza tapi baju..
    Ceria selalu...๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  8. Kita plak dah setel dah bab2 KPI tu hahaha.. bln ni tgu bonus muahahhaa...

    ReplyDelete
  9. Tahun baru, orangnya maintain cantik seperti tahun sebelumnya. ❤

    ReplyDelete
  10. Selamat bekerja ditahun baru kak.
    Ceria s3lalu๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  11. Di hari pertama kerja (3/1) jalan ke KL jemmm haha seteressssss. Apapun, selamat bekerja! Dan Selamat Tahun Baru kak SA!!

    ReplyDelete
  12. Selamat bekerja di tahun baru, Kak SA.

    ReplyDelete
  13. Selamat Tahun Baru Sis SA
    Nice colour baju tu..

    ReplyDelete
  14. cantik baju kak SA. saya pakai Tshirt biasa jelah sebab kerja dari rumah. semoga tercapai KPI tahun ni. Chaiyok!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah