Tuesday, May 24, 2022

Lunch Ini Je....

Assalamualaikum...

Hi korang..

Selamat petang...

Lunch tadi hanya sempat makan ni je...laju- laju beli ni...comel plak nak makan chicken bun ni...SA beli kat Yamazaki Bakery kat NuSentral...beli gak buah potong...tapi tu la...beli jambu...sekali ngan biji- biji jambu tu ada...satu keja asingkan biji dia....



Chicken bun ni dalam dia serunding ayam...ada herbs jugak..boleh la buat alas perut..x tau nak cakap sedap ke tak sedap sebab orang x lapar yang makan kan...selera pun xde


Beli buah potong je...

Cukup la buat alas perut...

SA makan dengan kerap,..just x nak masalah gastrik atau Gerd menyerang kembali...dah setahun lebih SA sihat..kang kalau x makan jadi masalah plak...x nak jugak anxiety melanda lagi...cukup- cukup la seksa bila semua tu menyerang...so..SA alas perut dan makan dengan kerap walau tak amik nasi..dan SA pastikan minum air dengan cukup...cuma letih skit la nak ke tandas sebab tandas jauh....

7 comments:

  1. ammi pun jarang lunch dan banyak minum air masak je...tapi menjelang nak balik mmg tak minum sbb malas nak guna public toilet

    ReplyDelete
  2. Selalu lunch makan ringan sikit. Asal isi perut. Risau mengantuk.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Dapat alas perut.

    ReplyDelete
  4. makan kerap ni bagus, yg tak bagus kalau macam SK ni, makan kerap sangat, hahaha.

    ReplyDelete
  5. jaga diri bebaik ye kak.. apapun chicken bun mmg comel

    ReplyDelete
  6. Betul tu, Kak SA. Makan sikit tapi kerap untuk mengelakkan perut kosong.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah