Monday, August 22, 2011

Seremban Specialist Hospital

Lepas amik darah dan X ray kena pi verify GL...xde GL jgn ko berangan nak pi check kat sini eh,...mahal kalau nak bayar sendiri..consultant jer beratus..belum lagi ubat...

 awek comey...tgh verify GL i...
 GL kaunter yang mesra rakyat..hehehe...pesal ntah ari tuh x ramai org..
 time ni GL i dah settle dah...so terus pi Klinik...
 waaaa...semangat tul Dr ni nak raya...lampu lip lap2 utk Decoration raya...
 yer...ini la Dr i....Dr Marina Ismail..dia sgt baik..comel jer orgnya..merawat i dari mula2 kena H1N1..
 seram nak masuk sebab takut kena warded..
Lepas auntie ni masuk turn i ok...kat dalam tu x leh la amik gambar..
keputusannya
sangat mendukacitakan...
i kena makan ubat treatment semula sebab ada jangkitan kuman di saluran pernafasan..
Bronkitis dan Sel darah putih tinggi...
maka sebeban ubat treatment menjadi makanan i dan i diarahkan untuk tidak berpuasa sehingga follow up seterusnya next Wednesday..
muak weh makan ubat...
dah makan terus tido xper..ni akan terasa berada di awangan...khayal...pas tu baru lelap..
bangun tido ting tong semula...
harap2 i akan ok lepas treatment ni...
Wednesday...tunggguuuuu.....


5 comments:

  1. sian along.. jaga diri yer along...

    ReplyDelete
  2. along...
    dr marina tu graduate USM ka?body dia kecik cinonit ja...org kelantan..if so,she was once my room mate.

    ReplyDelete
  3. Ieda
    - ye betul..kecik molek jer orangnya...lincah..

    ReplyDelete
  4. wohoo... semoga cpt smbuh ya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah