Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Salam ramadhan terakhir..
Sekarang i dah berada di kampung..dengan keluarga ..Lisa dan family jugak beraya bersama tahun ni..yang sedihnya i x dapat nak melibatkan diri dalam persediaan hari raya..boleh tolong sikit2..tolong tengok jer yang banyak....nasib baik kat kg internet ada..bagus kazen i..so dapat la luangkan masa sekejap..
Dikesempatan ini i mohon ampun dan maaf andai ada tersalah kata terkasar bahasa selama i mengenali dan mengendalikan blog ni..nampaknya i akan mengendalikan seterusnya  blog ni sampai bila2 sebab Lisa dah tiada kesempatan..andai ada berita terbaru dan update si kembar jer i akan updates terus..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN..

1 comment:

  1. selamat hari raya... amboiii entry terperuk lama dah nii date niii... skang dah september takde entry baru ker...? hehehehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah