Friday, March 22, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 2013 BY MAK DARA


Laju2 tekan banner ni tadi sebab nampak menarik GA ni....sebagai support kepada rakan blogger 


Syarat pun senang...

1. Follow Blog Bicara Mak Dara - Done
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara" - Done
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini  - Done
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.- done

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?

SA nak tag mereka ni...

Jom join....GA ni tarikh tutup 31hb....x dapat jadi next top model..dapt jadi next top blogger pun jadik la...
Moh Join Moh...

42 comments:

  1. Replies
    1. MD adalah blogger yg pemes amos tau....

      Delete
  2. yeah.... kakak manis dah join... all the best kak.... nanti kita tengok sapa menang ek? lol..pas tu hadiah siapa yang menang antara kita bagi 2...ok? *_^ wink wink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje2 nak tgok luck ada ek tak..hehehehe.....boleh2...xde hal...

      Delete
  3. aduhai, kalu dah sponsor kena join juga ke? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..KA sponsor hadiah eh...SA x tau pun..

      Delete
  4. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah..DA pun join GA yg sama...Good Luck :)

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. Aida pun baru ditag seorang blogger untuk join GA nie.. InsyaAllah kalau sempat nak jugak join GA makdara gojes nie. hehe.. Good luck sis :)

    ReplyDelete
  8. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. selamt bersegmen.
    jom tambah pendapatan anda sekarang! terjah sini , http://coretangirlblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. #726

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
  13. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  14. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  15. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  16. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. pin..pin....mekasih singgah ye...good luck to you..

      Delete
  17. hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  18. BW di sini dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  20. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini ...

    ReplyDelete
  21. As salam
    Di sini Mak Dara nak maklumkan bahawa mak baru saja mengumumkan 20 daripada 60 pemenang untuk GA Mak Dara itu. Mak nak mengucapkan jTAHNIAH kerana menjadi salah seorang pemenang bagi GA MAK DARA Malaysia's Next Top Lucky Blogger" Senarai para pemenang terdapat di entry ini http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    Tahniahhhhhhh

    ReplyDelete
  22. Blogwalking! Wah tahniah sebab tersenarai :) http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum suria...tahniah2 yer sebab dah berjaya..:)

    inform detail suria di FB mama yer...maszull mohd Noah / Blog Maszull

    ReplyDelete
  24. Hai sis suria.. Aida baru terhegeh2 nak terjah blogger2 yang join GA Mak Dara nie. hehe..

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah