Friday, August 25, 2023

Hasil Healing Kat NuSentral Tadi...

Assalamualaikum..

Healing la sangat...padahal pi makan je pun..pas tu ronda ronda konon nak pi Watson..dari Watson singgah Bata dari Bata singgah Guardian...lepas terus terjebak kat pameran dan jualan sempena merdeka..

Kag Guardian SA terjebak beli barang2 yg dh abis...cadang nak beli kat Seremban eh..tengok harga tengah murah betul..day cream, night cream dan pencuci muka Safi..compact powder Silky girl..terus je la rembat..nasib dh gaji dah..

Masuk NuSentral  sana sini penuh..biasa la hari Jumaat kan..Waroeng Penyet ok la x berapa ramai..kami bertiga manage beratur dan cepat je dapat duduk..




boleh nampak St-Regis


Sambal2


Soda gembira


Ayam Penyet bahagian paha










Belikan Dania Note Book


Ni barangan mama dia...

Jalan- jalan pusing- pusing..sedar tak sedar jam dah pukul 2.20 petang...wakakakaka...leka sangat kan..then balik opis..sampai kat traffic light terserempak dengan big bosses semua tiga- tiga ni...bosses pandang2 je..muahahaha...kitorang buat tak tau je..boss pun menonong potong kami...takpe biar diorang potong sebab kami x nak naik lift sekali...

Itulah kisah rehat jumaat kami...healing jap..dah beberapa minggu SA x berjalan keluar jejauh..hari2 bawak bekal kan..hari ni nekad x bawak bekal..sebab nak tukar la sikit lunch ngan kengkawan plak...lagipun lepas ni SA cuti panjang...2 week off...

SA last kerja Isnin nanti...lepas tu dah start cuti panjang dah...

10 comments:

  1. wahh bestt nya, jumaat lamaa sikit leh keluar jln2 he hee tzringat zaman. keja opis dulu

    ReplyDelete
  2. Susah jugak bila ofis dekat dengan shopping mall kan SA hahaha. Dulu saya pun sama, asal gaji je rambang mata merayau kat mall bawah ofis beli itu ini. Lepas tu tanya, eh mana pergi duit gaji aku? 😂

    ReplyDelete
  3. bila jalan-jalan time dah gaji ni kat mall, risau..haha...confirm ter sangkut jugak beli brg..

    ReplyDelete
  4. ni kira last jejalan dengan kengkawan sebelum bertukar status ye kak....

    ReplyDelete
  5. Comelnya notebook Dania tu....

    ReplyDelete
  6. waaa bestnya SA cuti pnjg tuuuuu

    ReplyDelete
  7. oo..dah start cuti la yer... best best!!!Ayu dulu pun kalau jumaat lunch tu mesti ada hasilnya la bawak balik... ada je yg terrrbeli...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah