Tuesday, May 19, 2015

Kejutan Apakah Ini?????


Hi korang...
Nampak tak? Nampak tak? Haaaaa......first time in my life tgok komen macam
Tu punya banyak...huiyoooooo....apekah yang terjadi ni?
Kejutan apakah ini....selalu tu susah nak dapat komen banyak kan...kali ni walla...makin semangat nak blogging mcm ni..
Bahan blogging memang banyak x terkata....cuma masa je kadang2 cemburukan aku...mana yang penting aku kena dulukan....kerja dan jugak mana2 advertorial dan event yg aku dh cover...memang kena dulukan la..pasal tu banyak yg tertangguh...nak plak kat opis mmg harap smartphone ni je la...adakala aku bawak laptop..itupun kalau ada masa terluang baru buat...kerja didahulukan....mana yg blogspot x  blocked kat opis diorg..mmg untung la....tp x baik la buat macam tu kan...marah boss nanti....
Kejujuran tu penting...am i right?

90 comments:

  1. Replies
    1. Terbaik Kak SA, mmg byk tu, hasil serangan adik2 EFGiers ye..hehe

      Delete
    2. banyak sebab KC lah tu. hahahaha. dengan orang lain yang laju mengejar KC

      Delete
    3. pergh sape komen tu? *act innocent hahaha

      Delete
  2. woowwwwiiiiiii...byk sesgt tuh kak..berapa lama akak xbukak blog yg byk smp gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bukan sebab berapa lama x buka. tu sebab ada orang 'spam' komen blog kak SA. hehe

      Delete
    2. sape ntah yang gila spam tu? hahaha

      Delete
  3. wahhh ! bestnyaa. keep it up kak SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti keje #efg ni heheh

      Delete
    2. Hehe..terkezut kak SA dek keje adek2 EFG yg omel2 ni

      Delete
    3. of kos la keje efg tu. hehehehehe

      Delete
    4. fuyoooo banyak betul diorang komen

      Delete
    5. CN. kc memang comel pun. terima kasih ahhahaha

      Delete
  4. wow kak suria komen yang banyak perlu diapprove

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha abang arz pnya pasallah

      Delete
    2. rasa mcm nak tlg approve kan je hahahha

      Delete
  5. mesti sesuatu yang agak sukar untuk membalas setiap komen kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau CN mmg xlarat nk balas ;)

      Delete
    2. betul CN saya pun yang komen 2 3 pun kadang tak terbalas

      Delete
    3. mestilah. terkejut nak membalas nya ha macam tu

      Delete
    4. kc pun sama. mmg tak terblas komen org. *bajet ramai komen blog kc hahahaha

      Delete
  6. kak suria kongsi sikit tips bagaimana nak menarik lebih ramai pembaca dan pengkomen di blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. saje je abang arz eh komen banyak2 :P

      Delete
    2. pergh asyik muka abg arzmoha je. hmmm next2 haha

      Delete
  7. Replies
    1. goodluck akk SA.*nak jugak balas kat sini haha

      Delete
    2. CN pun nak balas gak, good luck kak SA

      Delete
  8. wah..meriah komen d blog kak SA kan

    ReplyDelete
  9. perghh banyak gila komen tu SA... semangat nak baca... hehe

    ReplyDelete
  10. wah..banyak tu.
    makin glamour la kak long sekarang
    keep it up!!

    ReplyDelete
  11. tahniah SA. mesti dah lama tak tgk kat dashboard...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa lama tak tengok di dashboard kak hayati

      Delete
    2. yela abg arz.kalau dh lama tak tgk dashboard, comment awaiting approval pun makin byk

      Delete
  12. Replies
    1. saya baca tadi terbaliklah SA. hahahaha

      Delete
  13. Mmg byk...tudia......uv mesti tinggi ni

    ReplyDelete
  14. siapalah yang komen banyak tu ek... betul-betul peminat setia SA tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak suria ada ramai peminat

      Delete
    2. KC ler tu. dengan papaG dengan CN

      Delete
    3. kak amy ler tu. asyik muka kak amy je dari td hahaha

      Delete
    4. nak komen apa ye? ala tertekan pulak

      Delete
  15. siapalah yang komen banyak gini

    ReplyDelete
  16. untung kak suria ada peminat tetap

    ReplyDelete
  17. ha balas komen jgn x balas
    ramai peminat tegar suria amanda ni hehe

    ReplyDelete
  18. perghh walaweh 2oo lebih. tsk tskkk sape la tu ahhaha

    ReplyDelete
  19. Kok dapek cenggitu, mmg bersemangat jadik eh....perghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memanh boto kak...mmg banyak gilo sojak akhir2 ni...

      Delete
  20. T
    E
    R
    B
    A
    I
    K

    SA ,
    Sambil mulut terlopong

    ReplyDelete
  21. Huwaaaaaaa....banyaknya komen...acaner nak balas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheer kak SA, tak yah balas, dah jadi tempat chatting lak dekat sini..hehe

      Delete
  22. tu tandanya akak dah ramai peminat...tahniah akak..mesti jenuh nak baca 1 per 1

    ReplyDelete
  23. Salam, perghhh tu dia..gila beratus komen dapat, hahaha best nyeee!! tahniah kak, btw blog akak mmg best! cuma tulah mse pun cemburu kat saya, dh jarang dpt bw bace entry banyak2...wuwu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah