Thursday, February 9, 2012

Dania Menggedik Santai Di Jeram

Menghabiskan masa kat kampung ari tuh..sempat mandi jeram..air dah x banyak macam dulu sebab jarang hujan...actually jeram ni ada 3 peringkat..kami pergi yang bawah sebab malas nak mendaki naik ke bahagian atas yang mana agak deras airnya...disamping tuh masih takut2 lagi sebab kes tahun lepas kat Ulu Bendul tuh kan...x mustahil mana2 jeram pun akan berlaku mcm tuh..tapi mintak dijauhkan la ....

korang tengok jer la gambar dania tuh..gambar aku x banyak sebab mcm malas plak nak bergambar...







cantik kan kawasan jeram ni...aku kalau rasa tertekan akan lepak la kat sini..tgok keindahan alam..
rasa mcm sejuk dan aman damai jer...ni kalau bawak si kembar best ni..
confirm x nak kelaur dari air..tp tu la..diorang kecik lagi kan...
budak2 kecik x di galakkan bawak masuk hutan kan?

5 comments:

  1. anak dara u dh pandai posing sis..kemain lagi..

    tp mmg betul pun..fenomena air pasang kt air terjun boleh berlaku kat mana2 je..kalau nampak langit dh gelap, naiklah sis..xyah mandi..bahaya..

    ReplyDelete
  2. amboi model lentik sungguh.. hehehe.. kalo air byk sket sedap berendam neh...

    ReplyDelete
  3. amboiii kemain posing sakan dania..

    air terjun erk tuh..
    bestnyer...

    ReplyDelete
  4. janganlah bawak budak kecik masuk hutan

    dania dah besar, sama cantik ngan mak dia: )

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah