Friday, February 10, 2012

Review Blog > Bukan Entry Bodek

Aku jarang buat Review blog ni...
tapi memandangkan pada hemat aku yang sgt2 picisan ni..aku suka dengan penulisan UNCLE GEDEK..
sebut betul2..Gedek...bukan Gedik eh...no..no..no...no speku2 yer...
uncle gedek x suka spekulasi tpi dia suka sesuatu yang pasti...eh...caner aku leh tau lak ni...hahaha..
korang nak tau???
sila terjah yer..



Kenapa aku suka blog ni???
1. sempoi
2. gaya bahasa simple senang faham
3.style dia amik gambar..pas ni x leh tiru..nanti dia saman..
4.sebab rambut dia panjang
5. Dia rajin update..aku jer pemalas..

korang x caya? 
klik jer la link tuh..follow jer...


16 comments:

  1. hahah...setailo la @Uncle,dah direview blog nyer...kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. ramai jer pun dah review..tgok la follower dia bape org dah..sgt jeles!!!!

    ReplyDelete
  3. tau tau.sylah salah sorangnyer...hehe...

    ReplyDelete
  4. amanda buatla mcm tu gak..keh3

    ReplyDelete
  5. uncle gedek mmg jejaka idaman malaya..add aje di fb sis..hahaha..

    ReplyDelete
  6. uncle nih blog nyer mmg sempoi..

    ReplyDelete
  7. hi..mak dtg dr blog uncle gedek jugak nih..

    Blog uncle G mmg sempoi abes..

    ReplyDelete
  8. Dari blog uncle G... singgah sini dan follow...Uncle G mmg sempoiii..hehehe..

    eh..betul la kata Uncle G..muka sis iras2 fafau.. :)

    ReplyDelete
  9. uncle gedek memang best!!!!!

    ReplyDelete
  10. memang suka blog uncle gedek..eh betul kata uncle, muka u cam fafau..salam kenal..

    ReplyDelete
  11. muka sis mmg mcm fafau~~~
    uncle gedek menti0n..and like it's true~~~
    :D

    ReplyDelete
  12. a'ah la...betul kata uncle gedek, ada iras fara fauzana la..hehe

    ReplyDelete
  13. hai suria! singgah dari blog uncle gedek, blog dia memang best..

    ReplyDelete
  14. hye lovely sis!owh ingat sesat tadi...mmg rupa ada iras mcm fafau ^^

    sggh dr blog uncle yg plg hotttt!

    ReplyDelete
  15. ai tak ingat kali pertama singgah blog uncle gedek tu.. tapi sejak tu tetiap hari mesti ai akan komen dalam blog beliau.. dan beliau sendiri ada jugak komen dalam blog ai.. suka.. suka.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah