Tuesday, June 11, 2024

Menu Lunch Untuk Suami Yang Balik JB

Assalamualaikum...

Salam Selasa...

SA masih bekerja...ingat nak MC hari ni sekali teringat hari ni ada injection hepatitis A dan B...So tak jadi MC...tapi sampai je office...program tu cancel...boleh?geram betul la...

Hari ni SA nak citer menu yang SA masak Ahad lepas untuk lunch. suami nak balik JB dah masa tu....masak simple- simple....


Sambal udang


sayur bok choy goreng


Ikan cencaru bakar


air asam


sup ayam untuk budak- budak...

 

Selesai masak dan selesai makan..dalam pukul 2.30 ke pukul 3 macam tu suami pun balik JB..lepas uruskan SA yang x sihat...hahaha...

13 comments:

  1. bagusnya SA rajin betul masak2..nak kena tiru laaa bab2 rajin masak ni

    ReplyDelete
  2. Banyaknya menu SA. rajin! ^^ Alahai kalau tahu awal cancel program bolehlah MC kan hiii

    ReplyDelete
  3. Udang sambal tu kan betul2 buat nieyl rasa geram..sbb mampu tengok je..x mampu untuk makan hehehe...sabarlah wahai hati...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. simple but penuh kasih sayang kannn...

    ReplyDelete
  5. rajin SA bersilat masak mcm-mcm juga.. sedapnya caru sumbat & air asam!

    ReplyDelete
  6. sedapnye kak SA masak.. rajin dan masakannya nampak sgt2 sedap...

    ReplyDelete
  7. sup kaki & leher tu ammi pun suka...layan je bila makan

    ReplyDelete
  8. Rumah nie mcm dah jarang makan sayur.. Sebab malas nk memotong2.. Selalu spare timun je.. Senang nak kekoh...

    ReplyDelete
  9. Tulah yg salut dari kak sa. Rajin sangaaat memasaknya. Sampai beberapa menu pulaπŸ‘. Kalo saya jangan tanya lah. 2 menu pun dah bagus.. Paling sering 1 menu πŸ˜„πŸ˜…

    ReplyDelete
  10. Simple pun banyak jenis menu .semua sedap

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah