Tuesday, July 9, 2024

Cenderahati Yang Jauh Dari Indonesia

Assalamualaikum..

Siapa yang x suka bila dapat hadiah kan..apatah lagi dari sahabat blogger nun jauh dari Indonesia. Jauh ye datangnya hadiah ni..cenderahati dari rakan blogger yang tak asing lagi iaitu Fanny. Sayangnya SA x dapat nak berjumpa dan bertentang mata dengan Fanny yang berkunjung ke Kuala Lumpur baru- baru ini...SA sibuk dengan kerjaya dan ada hal family plak masa tu...rasa terkilan betul x dapat jumpa...

Hadiah dari Fanny ni dititipkan melalui Erna adik kepada blogger Ezna. Terima kasih buat Erna yang sudi hantar sampa ke pintu rumah SA..masa Erna sampai tu SA tengah sibuk gosok baju kerja..hahah..tudung main capai lepas tu dengan belum mandi lagi..


Masa Erna sampai SA tengah sibuk gosok baju kerja...main capai aje tudung x pakai proper...



Banyak plak barang ni..apa saja Fanny...kok banyak betul hadiahnya


Muka happy dapat hadiah 





 Tudung bawal cantik sangat..


Cantik kan..


Crochet shoulder bag navy blue


Telekung travel navy blue juga



Coffee


Keronsang comel..

Cenderahati dari Fanny ni merupakan hadiah birthday SA juga sebenarnya...terima kasih yang tak terhingga buat Fanny. Banyak betul hadiah untuk SA...buat susah- susah aje ni...Fanny ni rajin blast komen kat semua blog yang dia kenal dan ikut ye...meriaah dengan komen dari Fanny...

SA berharap sangat suatu hari nanti SA dapat bertemu dengan Fanny...luang masa chit chat bersama..seronok tengok rakan- rakan yang sempat jumpa Fanny update kat blog diorang...Semoga dipanjangkan persahabatan ini antara Blogger Malaysia dan Blogger Indonesia, Jakarta khususnya...

Korang kalau nak kenal dengan Fanny boleh ke blog dia ye.. Fanny DcatQueen

Jom renew passport, mana tau nak pergi Jakarta pula...


27 comments:

  1. Bestnya dapat hadiah, dari jauh pulak tu.

    ReplyDelete
  2. best2 semua tu hadiahnya. jom SA kita buat girl's trip pergi jakarta hahah MZ belum pernah jejak kaki lagi kat bumi indonesia..

    ReplyDelete
  3. Baikhati Fanny kann.. murah hati dan friendly.. paling suka cantikkk sejak bertudung...

    ReplyDelete
  4. Waduh.. masya Allah. Lumayan presentnya ini Mbak.
    Ya.. Fanny is so friendly dan rajin meninggalkan komen di blog teman-teman Blogger.

    ReplyDelete
  5. Tu laa org berbudi, kita berbahasa.. best kam dpt hadiah2 dari fanny

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..meriah kan.. semoga dimurah kan rezeki Fanny....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki berkawan Kak SA berkawan online nih , dari jauh datangnya gift tu semua, cantik cantik..seronok tengok...

    ReplyDelete
  8. cantiknya beg tu... banyak betul hadiahnya.. Alhamdulillah, rezeki kak SA..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... Seronok.. Dari maya ke realiti... Semoga ukhwah terjalin selamanya

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki SA, indahnya ukhwah dari alam maya ke alam realiti kita sahabat blogger nusantara

    ReplyDelete
  11. Banyaknya hadiah Fanny bagiiiii 😍
    Baikkan Fanny ni, selalu nmpk dia raikan kawan² blogger jika ada yg berkunjung ke Jakarta 👍
    Luas rezeki utk mu Fanny 🤲

    ReplyDelete
  12. Alcohol Wipes are commonly used for degreasing, cleaning off fingerprints, removing flux residues, and even disinfecting hard surfaces. Sanitizing and disinfecting wipes are fine to touch while you're cleaning with them, but they should never be used to clean hands or other body parts.
    Alcohol Wipes
    Alcohol Wipes
    Alcohol Wipes

    ReplyDelete
  13. wah..meriahhh..Alhamdulillah..rezeki...
    Fanny pun rajin komen blog nieyl...♥

    ReplyDelete
  14. waaaa cantik betul semua hadiah tu kak... seronok kan sampai ke negara seberang ada kwn tau

    ReplyDelete
  15. Cantik kan? Suka hadiah dari Fanny especially telekung dgn beg crochet tu.

    ReplyDelete
  16. Wahhhh.. kemain meriah hadiahnya. Semua cantik-cantik.
    Murah rezeki SA dan Fanny.

    ReplyDelete
  17. walaupun tk dpt jmpa fanny..rmi juga dpt kiriman adiah dr dia...mcm2 adiah tu

    ReplyDelete
  18. Ya....sekali dapat meriah hadiahnya kan SA. Terkejut sebab banyak hadiahnya. Thanks Fanny ya....adik saya Erma tu kena kejar ngan kakak dia...bila nak hantar?. Haha.....

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah
    Rejeki dapat hadiah dari seberang

    ReplyDelete
  20. Banyaknya hadiah yg akak Fanny kirimkan ..meriah haa . Semoga murah rezeki akak fanny ..

    ReplyDelete
  21. Untungnye.. Semoga murah rezeki Sis Fanny

    ReplyDelete
  22. Semoga murah rezki Fanny. Mmg dia rajin comment kat blog

    ReplyDelete
  23. Saya pun berharap next ke Malaysia bisa dpt jumpa kak SA 🤗. Atau kalo Kaka ke jakarta, contact saya tau 😄. Nanti saya ajak kliling jakarta 🤗

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah. Tahniah SA.
    Semoga tambah rezeki buat Fanny dan juga SA dan ukhuwah terus berpanjangan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah