Monday, July 8, 2024

Hadiah Top Komentator Blog CCL

Assalamualaikum..

Hi korang..

SA baru - baru ni dinobatkan..ecece...ayat...sebagai pemenang top komentator  untuk bulan June di blog CCL kita...lama dh SA x menang top komentator..Alhamdulillah  rezeki..menang pulak di bulan June kan...

Terima kasih CCL kerana memilih SA..

Hadiahnya pun SA dah terima pagi ini...sehelai tudung jenama Deara yang cantik sangat...SA suka..sesuai pakai dengan warna Hitam, Beige dan Marroon..dengan baju kelabu pun boleh..


Sampai pagi ni...terkejut sebab takde beli apa2 tudung pun

Suka packaging zip lock macam ni...


 Cantik kan?

Sekali lagi..

Terima kasih buat CCL...ssmoga dimurahkan  rezeki buat CCL ye...

SA dah pakai nanti SA selfie and tunjuk kat blog ye...semalam pun SA terjebak beli 4 helai tudung jenama Moon&Stella masa kat Siri Jelajah Pasar Saloma..hadiah buat diri sendiri hahaha...


10 comments:

  1. Wahh!. Bestnyaaa. I love tudung.
    Congrats SA.
    I mmg surrender la kalau bab2 tinggalkan banyak2 komen ni.. sbb I ni pendiam orangnya. Kekeke.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah SA...
    Lawa tudung nya

    ReplyDelete
  3. Tahniah Tahniah... mmg layak semua tmpt ada komen SA :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah....manis warna hijab tu.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah .tahniah sekali lagi sudi singgah blog CCL tanpa jemu ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah