Saturday, July 6, 2024

SA Dah Masak...

Assalamualaikum..

Hi korang...

Buat apa Tu? Masak Dah?

SA baru sudah masak...kejap2 lagi Lepas zohor boleh la makan plak...Hari ni masak simple2 apa yang ada dalam cabinet Dan fridge aje...adik bongsu pun dah balik ngan anak dia, husband outstation..

Jom tengik apa SA masak...

Ayam masak lemak cili api...aduhai terpedas skit..


Sayur kacang buncis goreng biasa je



 Sambal Ikan bilis tamban..

Korang masak apa tu?

Ke ada yang gantung kuali pi rumah orang kenduri?

Dah jom get ready siap2 kejap2 lagi zohor, Lepas tu Kita lunch sama-sama...


10 comments:

  1. Sedapnya ikan bilis tamban, membuka selera, Happy weekend SA.

    ReplyDelete
  2. Terliur saya tengok menu SA hari ni. Semua nampa tempting 🤤

    ReplyDelete
  3. tak masak hari... odw balik kg.. tgh lepak kat seremban gateway sat

    ReplyDelete
  4. MZ gi daytrip ari ni so memang mkn kat luar laaa.sedapnya kcg buncis tuuu🤤

    ReplyDelete
  5. Sedapnya ikan bilis tamban tu SA.

    ReplyDelete
  6. Berselera kalau dapat makan ni SA.....

    ReplyDelete
  7. Sambal bilis ikan tamban tu sedapp .. makan nasi bertambah- tambah laa ada menu tu

    ReplyDelete
  8. 6/7 ammi masak awal pagi sbb along suruh tolong buatkan kari ayam utk majlis dia. Wlaupun buat utk satu tumbler je tp tetap gugup.

    Tengahari sampai ke malam mmg gantung kuali sebba kita makan jelah kat rumah aling

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah