Sunday, June 13, 2021

Hadiah Hari Lahir Yang Tak Diduga Dari Pengirim Misteri

 Assalamualaikum

Hi korang...

Dah seminggu hari lahir SA berlalu. Hari ni SA terima parcel..tapi tak tahu dari siapa. parcel merupakan hadiah birthday untuk SA...ya allah x tau nak cakap mana seronoknya SA dapat hadiah. Sesuatu yang sangat bermakna. Sebelum ni kan SA dapat pisau pemotong ikan kan..kali ni SA dapat plak papan pemotong daging yang custom made siap ada ukiran nama SA. Cantik sangat..

Kesinambungan dari parang pemotong ikan ke apa ni erk....penat SA fikir ni...sape yang bagi ni.



Didatangkan dalam kotak hitam...tertulis Specially for you...


Sekali buka...eh..eh.....papan pemotong daging custome made...siapa la yang bagi ni..


MR1009 tu pengirim kah?


Cantiknyaaa...SA suka....


Memang akan tersimpan jadi props masakan SA la nanti ni....xde la SA nak guna...sayang oiiii


Cantik kan?

Surprise + misteri sangat ni...

Siapa plak MR1009....

Siapa pun beliau...SA nak ucapkan ribuan terima kasih diatas pemberian hadiah hari lahir. Hadiah misteri dan tak diduga pun..macam yang kirim ni sanagt dekat ngan SA. tahu hobi SA memasak kan....siapa pun dia..terima kasih yang tak terhingga.

Kalau ada pengirim dikalangan rakan- rakan blogger ni...terima kasih banyak-banyak...pemberian ini sangat- sangat SA hargai...tapi kalau tahu siapa pengirimnya lagi best kan?

Jumpa lagi next entry...



15 comments:

  1. Cantikkk! Lagi cantikk sebab boleh letak nama sendiri atas papan pemotong tu.
    Misteri sungguh ye pengirim ni kan kak SA hahaha

    ReplyDelete
  2. Macam ada kaitan kan antara pisau pemotong dan alas pemotong
    Lepas ni mungkin dapat ikan pulak.

    ReplyDelete
  3. Canteekkk!!
    Rezeki SA..
    Maybe pengirim malu nak bgtau nama hehhe.. Xpe la anggap je mmg SA bertuah tahun ni ��

    ReplyDelete
  4. cahtiknya 😍😍😍😍

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya..siapakah gerangannnn yg bertuah ituu..hehehe

    ReplyDelete
  6. Waa.. siapalah yang misteri tu.

    ReplyDelete
  7. cantik..siap ada ukiran nama

    ReplyDelete
  8. WOW! Kak SA ada secret admirer la.. errrm.errmm

    ReplyDelete
  9. Wah.. Bestnya. Memang sayang nak guna kalau cantik gini. Tahniah kak SA

    ReplyDelete
  10. Wahh hadiah misteri lagi. Cantiknya kak. Memang sesuai sangat buat props tu.

    ReplyDelete
  11. wah bestnya hadiah special dan misteri

    ReplyDelete
  12. Peminat misteri SA hantar papan pmeotong pula ye heheheee... cantiklah!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah