Friday, October 14, 2022

Training Last Day...

Assalamualaikum ...

Salam Jumaat semua ...

Semalam SA bz ngan presentation, exam dan ada ceramah dari pusat zakat PPZ Selangor, ceramah Imam Muda Ashraf dan macam-macam lagi hal pejabat...

Hari ni pun SA busy bee...kesana kemari non stop..ni pun SA update SA kat dalam toilet..hahahaha.....sorry..kalau x memang x berupdate la blog SA...masa dalam toilet ni la SA x diganggu langsung...10 minit yang aman damai...

Semalam masa training sarapan pagi makan nasi lemak...betul2 cheating day diorang bagi...


Nasi lemak SA ..gambar tunggang terbalik


Kacang tanah dan timun


Popia sira...pedas oiii cili tu


Onde onde gula melaka..apa lagi u name it...


Telur goreng dia tempting


Nasi lemak of course


Minah ni dh berlemak-lemak


Beratur ye...jangan rebut2


Lepas sarapan terus sambung training

Cukup sampai sini dulu...x sempat amik gambar waktu lunch...lunch semalam makan nasi tomato je..

Lepas tu terus pi ceramah PPZ Selangor dan ceramah maulidur rasul by Imam Muda Ashraf..itu nanti SA update entry lain ye...

Jumpa lagi...

12 comments:

  1. haha..dalam toilet pun boleh SA nak update entry...tak ada gangguan..

    ReplyDelete
  2. tak boleh tahan tgk telur mata gedik gedik tu

    ReplyDelete
  3. bab makan masa training yg susah nak say no ni kan...emmm..sesekali ok la

    ReplyDelete
  4. Lawak la...update blog dalam toiletšŸ¤£

    ReplyDelete
  5. oh kuning telur cair sangat menggoda

    ReplyDelete
  6. dalam byk2 makanan Aini aim telur mata tu.. terbayang makan dengan nasi putih yg panas bersama kicap.. wahh peyut dah berbunyi balik..haha

    ReplyDelete
  7. mana mana kita boleh update hahahaha. onde onde tuu mcm sedap jee

    ReplyDelete
  8. Sedap semua makanan yang disediakan.

    ReplyDelete
  9. Menu sedap sedap dihidangkan ni. Mahunya tak cheat day :)

    ReplyDelete
  10. saya kalau sarapan nasi lemak kompom lepas tu ngantuk kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah