Tuesday, October 25, 2022

Tetiba Kena Pi Buffet Lunch Kat Vasco Hilton

Assalamualaikum...

Macam SA cakap pagi tadi SA kena pi assist lunch kat Vasco Hilton. Dah la rasa pakai baju x proper hari ni..tapi dh tugas..kena la pergi sebab melibatkan boss SA dan team kan...

Kul 12.30 SA dan one of the colleague dh ad kat Hilton. Tempat dh awal2 booking...so tugas SA to assist and guide diorang seramai 14 orang ke tempat yang dh siap di reserved kan...





















 

Korang percaya tak SA makan banyak tu je...

Tolong la percaya...ingat selesa ke makan dengan bosses ni semua..dah la x banyak pilihan buffet kat hilton...pernah a few years back makanan banyak kalau buffet ni ..tp skrg x de pilihan...area KL sentral ni kan...cuma Hilton je buat lunch buffet, hotel2 sekitar KL Sentral ni xde..SA dh survey dah...

Handsome kan one of BOD member tu..­čść­čść­čść
Bukan Korean ye...tp Japanese...hensem...yg Mat Saleh x sempat nak amik gambo..hahaha....

Jumpa lagi next entry..

16 comments:

  1. skit jer SA makan... Kalau sy pun tak lalu nak makan... rugi ambik buffet lunch makan dengan bos2 kene cover2 lepas tu kena take noted lagi kalau ada apa2 isu kerja kan

    ReplyDelete
  2. Whoa... Not bad.. hensemm.. Hahahaaha.. Yela.. mkn ngn bos.. perut rasa sebu kadang...

    ReplyDelete
  3. sikitnye SA makan. ehhhh hensemla ! terus kenyang tgk dia ahakssss

    ReplyDelete
  4. Haaaa.. rugi laaa makan sikit-sikit. Kena ulang kali makan lagi tu.

    ReplyDelete
  5. betul SA sy pun sama kalau terpaksa teman bosses makan perut auto kenyang bukan sbb bos hensem tp tiba2 jadi sebu

    ReplyDelete
  6. mkn dgn bos2 ni..kna control walaupun masa tu lapar giler..haha

    ReplyDelete
  7. Memang tak selesalah nak makan dengan orang besar besar ni kan. Ohh patutlah akak banyak ambil gambar dia.

    ReplyDelete
  8. tengok muka bos hensem terus kenyang. hehe. tapi betullah bila makan dengan bos rasa macam tak tertelan sebab jaga protokol

    ReplyDelete
  9. Takpa la buffet tak berapa sedap pun...Janji orangnya sedap mata memandang­čą░semua hensem & ayu jelita

    ReplyDelete
  10. Hensem2... Patutlah few shot gambar bos tu heheh...

    ReplyDelete
  11. hensem2 hehe..ptt byk gmbr dia hehe

    ReplyDelete
  12. ammi tengok gambar yg baju putih yg first tu...dalam hati berkata..wahhh macam pelakon filem...sekali tengok berderet SA tepek. Sama pulak selera kita ye ahakssss

    ReplyDelete
  13. Makan best sudah tentunya makan bersama orang yang biasa dengan kita, tempatnya santai dan tak berprotokol ...ahaks!

    ReplyDelete
  14. Makan dengan bosses ni nak kena jaga protokol juga...memang tak lalu nak ambil banyak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah