Sunday, October 2, 2022

Pemenang Top Komentator September 2022

Assalamualaikum...

Hi korang...

Sorry sepatutnya semalam SA announce kan pemenang top komentator September tapi memandangkan ada hal penting so baru SA berkesempatan umumkan hari ni...kali ni kita ada pemenang terbaru...

Jom tengok siapa yang bertuah tu....




SA nak umumkan pemenang Top Komentator blog SA untuk bulan September 2022..

Tahniah buat Kid dari Geng Borak

Tolong emailkan details ke suriaamanda@yahoo.com dengan tajuk email PEMENANG TOP KOMENTATOR SEPTEMBER 2022.

SA buka kembali contest mencari pemenang Top Komentator untuk bulan Oktober 2022


16 comments:

  1. Replies
    1. bok mai p/word email..nanti kita tolong komen bg pihak SK...🤭🤣🤣🤣

      Delete
  2. Tahniah.... tahniah...
    PH belum masuk carta haha

    ReplyDelete
  3. Tahniah....
    Teruskan bercontest SA👍

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada top commentator bulan september.

    ReplyDelete
  5. Laaaa.. tahniah laaaa. Menang tuuu

    ReplyDelete
  6. Tahniah top commentator ! hehehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang dan yang tersenarai

    ReplyDelete
  8. Tahniah GB...tak tercalon langsung nama ammi. huhu

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua top komentator dan yang terpilih :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah