Friday, February 17, 2023

Ni Memang Betul- Betul Surprise Ni...Terima Kasih En Tunang...

Assalamualaikum...

Semalam balik kerja memang perasan ada parcel kat tepi tv...besar betul parcel tu..rasanya takde plak beli pape...teruja la nak buka kan bila tengok tulisan kat plastik pink tu..eh..nama SA la..terus la buka..Mak Pah pun join sekali buka..nama KKA...erm tau la kerja siapa kan...hahaha....SA terus whatsaap En Tunang...katanya hadiah sempena Valentine...ye la..orang ramai je dapat bunga ke chocolate ke..SA x dapat pape...laaa..SA pun x kisah sebab SA bukan jenis sambut Valentine kan...syukur alhamdulillah ada orang bagi hadiah..pas tu Christy Ng plak tu...tau je SA suka sling bag atau handbag kan...


Tutup details pengirim dan penerima...


teruja tau...Mak Pah lagi teruja...dia bab buka parcel memang suka la..laju aje


Apooo...dah kantoi harga...hahahaha....takpe la..mahal gak ni...


Hahahahaha...




 

Alhamdulillah...

Cantik dan comel je...pandai pulak En Tunang pilih...bag ni boleh pakai sling..dan boleh pegang jugak..Sunday ni ada wedding..boleh la SA guna..cuma bleh masuk handphone dan bag duit size pendek..bag duit jenis panjang macam x lawa je masuk...hahaha...namapun bag comel so benda- benda comel je la bleh ada dalam tu...

Adik SA si Lissa komen kat whatsaap lepas SA up kat whatsaap status..dia kata x aci sebab cantik bag ni...hahahaa...SA jawab laki ai yang beli uolls...nanti suruh laki u beli hokeyyyy...hahahha....

SA jarang sekali dapat surprise..bila dapat ni rasa wow...seronok rupanya surprise2 ni...selalu buat untuk orang je..

Apapun terima kasih yang tak terhingga buat En Tunang..love you to the moon and back...hahahaha...adoiii...SA x pandai sweet-sweet ni la...

πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š



20 comments:

  1. syok dpt hadiah dr En tunang tu...nk pi wedding tu bole melaram nanti

    ReplyDelete
  2. murah atau mahal xjadi ukuran kan kak janji dapat surprise tu yang rasa mcm di awangan je hahaha

    ReplyDelete
  3. seronok dpt surprise πŸ’• cantik pula tu..

    ReplyDelete
  4. wow weeeee abis laaa mln ni tidur peluk beg je 😁😁😁 #gurau

    ReplyDelete
  5. wah, cantiknya. seronok bila dpt hadiah surprise dari org tersayang kan.

    ReplyDelete
  6. Nice....ada usha gak bag ni haha

    ReplyDelete
  7. wowwwww... ayat last tu... sweet.. ber 🐜🐜🐜

    ReplyDelete
  8. cantikπŸ₯°
    dpt hadiah dari org tersayangg ni bahagia . Tambah sayangg he hee

    ReplyDelete
  9. Comel betul beg tu. Memang sesuai untuk pergi kenduri, sangkut aje dekat pergelangan tangan masa jalan. Macam datin gittewww

    ReplyDelete
  10. Lawa!
    Pandai En Tunang pilih πŸ‘

    ReplyDelete
  11. Lawa!
    Pandai En Tunang pilih πŸ‘

    ReplyDelete
  12. Cantik sangat..
    Love the texture and design..
    Klau Aini warna cerah camtu hubby bising.. i can't go with white cpt kotor..hahaha

    ReplyDelete
  13. wah cantikk..jeles i yang xde bf ni..haha

    ReplyDelete
  14. Memang cantik.pandai tunang akak pilih

    ReplyDelete
  15. Wahh cantikk...moga hubungan akak kekal sampai hujung nyawa..Aamin

    ReplyDelete
  16. wah..memang comel & cantiks.. nice!!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah