Thursday, February 23, 2023

Candid Tido...

Assalamualaikum 

SA kan selalu sampai awal waktu pagi...sampai je tengon bilik boss gelap lagi...hari ni x yah ambilkan air untuk dia sebab dia puasa...so...SA pun apa lagi..tarik bantal and tido...nikmat tido 1/2 jam rupanya tak berapa naka nikmat bila kawan opis candid gambar SA tido..nasib baik bagi kat SA je..hahahha....nyenyak ko tido ye SA...memang sedap la tido xde orang kacau...lepas tu nak buat kerja internet pukul 8.30 baru on kan...xde la pasal nak guna hotspot sendiri aih...



 

Ini la rutin SA pagi-pagi....

Sampai office 7.15 am...tido la apa lagi...dapat plak bantal empuk....ermmm....

Ni gambar ni dapat sebab kawan tu datang ajak SA beli sarapan kat food court bawah...rupanya SA x sedar.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Hari ni SA punya games...matilanak..SA dh lama x main congkak.. 

9 comments:

  1. all the best kak..moga dapat jadi juara..:)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ingatkan tidur pun boleh selfie.

    ReplyDelete
  3. heheheheh, gogo cayok utk game ptg ni kak

    ReplyDelete
  4. nyenyak sangat sampai tak sedar org ambik gambar ye SA. Nasib baik bukan jenis tido berdengkur hehe.

    ReplyDelete
  5. manfaatkan masa yang ade kan kak..

    ReplyDelete
  6. Memang sedap tdo la kan KakSA.. harap xde berdengkur la..hehe

    ReplyDelete
  7. Time Rehat sekarang nih mmg tido dekat work station sebab semua lampu ditutup best hehehe

    ReplyDelete
  8. Ibu pun pantang ada peluang lelap kejap taril bantal tdo. Meja dkt belakang pula tu mmg best lah tersorok sikit. Hikhikhik!

    ReplyDelete
  9. i feel u...memang mana2 sempat je la kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah