Friday, September 1, 2023

Sekali Lafaz SA Sah Bergelar Isteri Khairul Khaidi Adrutdin...

 Assalamualaikum...

Mesti ramai menanti update SA kan? 

Alhamdulillah dengan sekali lafaz SA dan En Suami selamat bergelar suami isteri semula...hari yang dinanti-nanti dan di tunggu-tunggu tiba jua...penuh dengan debaran..perut rasa sebu...rasa nak kencing la..nak berak la..gigil la...eh semua rasa bercampur baur...

Syukur perjalanan majlis nikah sangat-sangat mudah..Qadi pun x tanya banyak sebab ini pernikahan kami yg kedua ..so xde la khutbah panjang2..ramai yang nikah hari ni..termasuk SA ada 8 pasangan pengantin..


SA share dulu sekeping gambar untuk tatapn korang semua...lain-lain gambar menyusul..

Lepas aje akad nikah, selesai bergambar, ada amik gambar jap kat luar pejabat agama..lepas tu balik rumah..demam menjadi-jadi..

Now SA dh lalok ubat...harap dapat lelap sekejap...

Jumpa lagi next entry....



31 comments:

  1. Assalamualaikum SA. Tahniah buat SA dan suami. Tumpang happy, suka sangat dengar SA nak nikah. Akhirnya... Yeayy dah teman yang boleh jaga SA pasni. Maaf tau, tak dapat hadir undangan. LM kat Thailand tak balik lagi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah SA dan pasangan. Semoga kekal ke akhir hayat dan hingga ke syurga 🀲 Moga cepat sihat.

    ReplyDelete
  3. Demam gementar agaknya tu. Moga cepat sembuh. Cantik pelamin + baju SA. Selamat Pengantin Baru!

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah pernikahan berjalan lancar..semoga samawa yaa..🀲..cantiknya berbusana pengantin warna putih..serasi banget

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah selamat pengantin baru kak..moga rumahtangga yang dibina sentiasa dalam rahmat dan keberkatan Allah....im happy for u kak...sebak rasa

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah semuanya brjalan lancar

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Congrats SA.
    Masyallah! Berseri2 SA.. terserlah seri pengantin.

    ReplyDelete
  8. tahniah SA♥️♥️ alhamdulillah
    semoga bahagia hingga ke jannah
    aaminn

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah syukur 🀲
    Tahniah SA dan suami. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga aamin.
    Berseri² hah muka tu :D

    ReplyDelete
  10. tahiah SA dan pasangan.. semoga bahagia hingga ke syurga.. aminn

    ReplyDelete
  11. Tahniah SA? Alhamdulillah! Semoga demam juga lekas2 sembuh!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. selamat pengantin baru kak SA.. Semoga berkekalan hingga ke SyurgaNya

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah,, tahniah SA dan KK.
    Moga rutin harian dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah & Tahniah SA. Bahagia hingga ke Jannah. Tumpang happy..!!!

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, tahniah SA.. cantik sangat

    ReplyDelete
  16. Ala siannya demam pulak masa nikah. Mesti SA tengah tak sihat masa bersanding tadi kan. Apapun gambar atas tu lawa giler. Tahniah sekali lagi SA dan hubby!

    ReplyDelete
  17. Tahnia SA...Masyaa Allah...cantik berseri pengantin baru😍

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah. Tahniah SA & husband.

    ReplyDelete
  19. Kak SA, congratssss yaaaa πŸŽ‰πŸŽ‰. Happy sangat bacanya, Alhamdulillah semua berjalan lancar. Liat fotonya, cantiiiik sangat kak SA 😍. Aura pengantinnya menguar sangaaat πŸ‘❤️.

    Fanny doain, pernikahan kak SA langgeng sampai bila2, hidup rukun selalu, rezeki lancar mengalir yaa πŸ€—

    ReplyDelete
  20. Alhamdulilah, selamat berbahagia hingga ke Jannah SA ...

    ReplyDelete
  21. gambar ni cantik sgttttt boleh letak dlm frame dan deco kat wall ;)

    ReplyDelete
  22. tahniah kak SA dan suami, semoga sampai jannah.

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah, tahniah SA! Didoakan bahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah syukur sekali lafaz sahaja.. Tahniah :D

    ReplyDelete
  25. Semoga pernikahan ni lebih mendamaikan jiwa, lebih memberi makna

    ReplyDelete
  26. Tahniah Sa. Semuga jodoh berkekalan hendaknya. Selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah..Tahniah kak SA. Selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  28. alaaaa saya tertinggal bahagian wedding day SA.
    tahniah buat SA & en.hasben! moga till jannah :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah