Sunday, February 7, 2021

SA & Veronika Tunic Wanzar

Hi korang..

Baru ni kan SA ada beli Veronika Tunic by Wanzar kan...dah sampai dah baju tu hari Jumaat dan kebetulan semalam SA ada buat photoshoot buat product review so SA pakai la..konon nak cuba..cantik baju ni memang la cantik..Cuma ada la part yang SA kurang puas hati. SA rasa macam SA gemuk plak..hahahha...tak tau la perasaan ke apa kan.....harap- harap cuma perasaan jer la...biasa la orang perempuan kalau nampak sedikit gemuk tu pasti akan risau...

So far SA suka Veronica Tunic ni sebab design dia, kain pun selesa...harga pun tau la kan..RM159 selepas promosi..harga asal RM189. Lelap mata jer beli...So Dania cakap mama kena kurus sikit jer lagi mama..lepas tu baru perfect...maknanya apa tu? dah tentu gemuk lagi kan SA ni?terus malam tadi stress x nak makan konon..at the end beli thru foodpanda je dinner...hahahahaha...


First pose...


Second pose...

Sebenarnya tak proper photoshoot pun...patut pi amik gambar kat luar rumah...baru okey kan..but knowing SA yang pemalu kononnya ni...makanya amik jer gambar dalam bilik...ni pun 2 jer yang rasa ok nak publish kat blog...selebihnya rasa macam salah teknik pose so nampak gemuk plak...adik beradik cakap ok x nampak gemuk tapi tu la.hati ni...macam ada yang tak puas...maybe kena amik gambar betul- betul baru ok ni kan....

Korang rasa macam mana?

Ok ke baju ni dengan SA?


15 comments:

  1. kite tak pernah beli tunic hehe.. macam jubah seluar jugak design dia ye :)

    ReplyDelete
  2. kalau sy komen jujur boleh ke? sy rs sis lebih sesuai dgn baju ada ada corak2. x kisahlah bunga2 ke shape ke...baju plain pd mata sy lbh sesuai utk mereka bertubuh tggi... maaf ya πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™ tp kalau rs selesa go on je...

    ReplyDelete
  3. Celah mana gemuknya kak oi..kurus je tu. lawa pun.

    ReplyDelete
  4. Xnampak gemuk pun SA. Cantik je nengok. Baju tu pun lawa. Seluar tu yer

    ReplyDelete
  5. Cantiknya kak. Nampak modest dan elegant

    ReplyDelete
  6. Ok je kak... cantikkk.. kaler pun niceee... suka

    ReplyDelete
  7. Ooo bila dah tengok SA pakai terus tak jadi laa Sis nak order, sebab Sis tak suka leher penuh gitu atas tu.. sebab nampak model dia pakai elok aje. mau kalau Sis pakai tercekik kang..
    Tapi SA pakai nice sangat... Sis aje tak suka leher gitu..

    ReplyDelete
  8. Cantik SA.. mana ada gemuk pun, rasanya sedang elok. Kak Sue macam berkenan juga baju macam nie sekarang, baru ada dua jenis macam nie..

    ReplyDelete
  9. maybe sebab jenis lain kot..tapi nampak ok je dengan SA

    ReplyDelete
  10. Cantik sangat bila SA pakai :)
    Ada warna hitam tak? Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia kaler brown, kaler red plum ni dengan kaler biru...cer tengok entry SA lagi satu...bawah2 entry ni

      Delete
  11. ok je kak! cantikkk, suka kaler pink!

    ReplyDelete
  12. Cantiknya SA pakai baju tu. Warnanya pun sesuai dengan kulit SA.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah