Tuesday, February 2, 2021

Terjebak Veronica Tunic & Pants Koleksi Wanzar

Hi korang..

Sambil- sambil SA buat kerja hari ni SA tengok FB, biasalah bila scroll- scroll tu pasti ada iklan kan..sekali ternampak iklan Wanzar ni..ya allah cantiknya tunic ni...sampai mata ni tak lari ke lain dah...ke sini jer...SA terpesona dengan warna navy blue tu tapi tu la...pre-order plak...
Then SA tutup FB...SA buat kerja dulu...aduh..x leh focus plak...tengok screen terpandang baju tu..yarabbi....dah kenapa...stop balik buat kerja...then SA tanya pendapat kawan -kawan...semua kata cantik...allah dugaan apekah ini...ni la masalah orang perempuan kan...bila hati dah berkenan terus teringat- ingat kalau tak beli...aduhai...


Korang tengok la harga dia...RM159+ postage RM7.50 - Navy Blue ni Pre-order


Ready Stock Light Coco...pun cantik.....


Red Plum ni pun cantik giler....

v


v


v


v


v


v


 Ni kalau Dania pakai cantik gak kan....

Kenapalah koleksi Wanzar ni semua cantik- cantik ni...semua koleksi dia SA berkenan tapi kebanyakkan mahal la kan..nama pun fashion designer..Veronika Tunic & Pants ni cantik namati ni...Memang tak boleh jadi..pas tu SA terrrrrrrrrrbeli....hahahaha...SA amik kaler Red Plum tu...sebab nak sama dengan Jubah Raya Dania...tapi kan...willow dress in dusty pink tu pun cantik kan...ya allah....kalau Dania pakai mesti cantik giler...tapi dah ada dh Jubah raya untuk dia....dah- dah cukup SA....lambat lagi gaji ni....

Tak sabarnya nak tunggu Veronica Tunic SA sampai......nasib yang tu ready stock....

Korang nak rasa terjebak jugak macam SA? 

klik la website diorang > www.wanzar.com.my


13 comments:

  1. Cantiknye... Fatin pun minat fesyen macam ni juga... tapi kena pakai heellah dia rendah

    ReplyDelete
  2. cantik kak, sesuai utk akkyg tinggi

    ReplyDelete
  3. cantik dan sopan.lawa dan sesuai dgn wanita muslimah.

    ReplyDelete
  4. Cantik sangat kak. Semua warna lawa. No wonder boleh rambang mata.

    ReplyDelete
  5. Ingatkan Sis aje yang berkenan, SA pun sama ek.. bagitau anak nak beli untuk raya, sekali anak sound 'Mak, nak raya mana aje Mak' hahahahaha

    ReplyDelete
  6. fuyoo kena la dgn harga dia kak.. cantekk

    ReplyDelete
  7. Cantiknya. Loose dan semestinya selesa. warna warna pun menarik

    ReplyDelete
  8. cantik..tp kadang2 takut nak pakai sbb ammi ni kemetot pastu lebor plak. kang nampak mcm moving christmas tree plak

    ReplyDelete
  9. aaaa cantikkk...willow dress pun cantikkkk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah