Monday, February 8, 2021

Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey

Hi korang....

Lama dah x join segmen kan...jom support kawan blogger kita Naniey yang baru - baru ni baru melancarkan segmen pencarian bloglist..SA pun tahun ni tak update lagi senarai bloglist SA, Ada yang dah lama x update blog dan ada yang dah x blogging lagi kot..so...lepas ni SA nak sapu bersih la sawang- sawang dan ganti plak dengan bloglist yang baru..kita tukar- tukar kan bagi meriah lagi senarai bloglist dan boleh semua blogwalking...


 Syarat Penyertaan 

  1. Blogger Malaysia yang aktif blogging 
  2. Follow blog www.naniey.com  (wajib) dan aku akan follow korang balik. Kalau rajin korang follow IG aku sekali @nanieydotcom (tak wajib pun)
  3. Tampal banner kat atas ni di entri korang. Dah siap tinggalkan komen kat blog aku untuk aku update list reader kat sini. (Aku terus update korang dalam bloglist aku) 
  4. Dah siap ! Pencarian bloglist ni bermula 2 Februari 2021 sehingga 5 Mac 2021
Buat Naniey..
SA dah join..dah follow dan masukkan Naniey dalam bloglist BLOG WAJIB SINGGAH SA..

Selamat Bersegmen semua....

13 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah