Friday, March 26, 2021

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Hi korang...

Sebelum SA balik kerja kejap lagi SA nak join dulu la GA rakaan blogger Shida Radzuan ni...SA memang notice Shida memang rajin buat GA...SA ingat nak buat GA jugak la nanti...tengah fikir GA macam mana dan tak nak amik masa yang lama...hehe...korang kalau nak join klik banner tau...


 
Syarat-syarat Giveaway :

  1. Buat satu entri bertajuk : Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog
  2. Copy dan paste Banner Giveaway dalam entri dan jangan lupa backlink kan ke entri ini.
  3. Pengisian Entri : Nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi (penceritaan bebas).
  4. Dah selesai TAG dua rakan blogger korang diakhir entri.
  5. Korang  kena Follow Akaun Media Social Shida (lihat pada sidebar)
  6. Submit entri korang diruangan komen entri giveaway ini
  7. Untuk memudahkan semua pihak, selepas submit entri minta update pula NAMA + ALAMAT untuk pengeposan Kad Raya Limited Edition SRB disini : KLIK SAYA
  8. Selesai! Terima Kasih kerana turut serta dalam giveaway ini, moga Allah swt permudahkan segalanya yang dirancang. Amin!

Perasaan SA dalam Menyambut Ramadhan & Syawal akan datang ni...
SA nak sangat kali ni sambutan Ramadhan dan Syawal SA meriah berbanding last year...last year sedih sangat- sangat bila kami tak beraya berkumpul macam sebelum- sebelum tu..Hanya SA 3 beradik je dapat berkumpul itupun sekejap- sekejap sahaja..puasa hanya SA, mak abah , dania dan adik no 4 SA 2 beranak. Suami dia ada kat Perak masa tu dan x dapat balik sebab Pandemik. So berpuasa la kami 6 orang kat rumah. Sedih sangat..puasa dan terawih berenam. Raya pun ingat dapat la berkumpul rupanya tak jugak..sedih bila kami buat video call pagi- pagi..semua sambut raya sederhana je..adik bongsu kat Puchong dan Adik lelaki SA kat Muar...sedih bila masa kita semua dh biasa berkumpul tiap kali raya, tapi tak dapat berkumpul..paling kesian kat Mak la...puas pujuk dia...dah lama2 baru ok...semoga kita semua dapat sambut ramadhan dan syawal macam sebelum- sebelum ni...rindunya nak lepas bebas seperti sediakala kan....


Untuk GA ni SA nak tag Bonde Zaidalifah dan Cik Nor

Apa lagi korang..jom cepat meriahkan lagi GA ni....


10 comments:

  1. Good luck kak SA
    InshaAllah mudah mudahan tahun ni ada rezeki untuk kita semua beraya seperti biasa tp tetap amalkan SOP

    ReplyDelete
  2. Good Luck SA, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck SA :) Semoga ada rezeki buat SA.

    ReplyDelete
  4. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  5. Salam KAK SA :)
    Shida blogwalking ke blog peserta-peserta GA Raya Bersama SRB.

    Rasa sayu juga baca luahan hati kak SA, sedihkan..tahun lepas 3 adik beradik xdapat berkumpul sekali sebab dorg stay luar negeri. Rasanya tahun ni pun sama xdpt beraya sama sbb rentas msh tidak dibenarkan..Masa awal pagi raya tu kami dah buat video call..drama air mata keluar dah hahaa..aduhaii~

    Terima kasih sudi join Giveaway Raya Bersama SRB <3
    ALL THE EBST!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah