Wednesday, March 31, 2021

WW: Random Photo

Hi korang...

Jumpa lagi di random photo...macam biasa la hari- hari ada jer banyak gambar dalam gallery kan...bertambah- tambah sebab dah memang minat amik gambar and share kat mana- mana social media..gambar kat gallery memang banyak...satu hal plak malas nak simpan so kena delete...sebelum delete kita post kat blog dulu la kan...ada gak satu entry untuk lengkapkan update blog hari-hari...

Jom tengok apa gambar yang ada kali ni...


Pagi ni boss dept HSSE bagi choc...saje nak bagi SA manis katanya....


Sarapan pagi tadi...bihun goreng sambal sotong


Balik kerja lambat hari Isnin..dapat snap gambar ni


Isnin overtime sampai kul 8 malam..sampai rumah 10.30 sebab komuter problem..


Ni gambar Ahad...suka tgok gumpalan awan tu..cantik


Ready to eat item kat AEON Seremban 2...senang macam ni...balik just panaskan je


Semat snap orang ramai kat AEON...menakutkan sebab takde penjarakkan sosial kan...


    Pergi pasar pi beli ikan skit dan anak dara tu nak beli bunga ni ada project


Ni gambar awan kat area rumah


Nampak sedap kacang kuda ni...tai tak berani makan...


Ehem..ehem...ada orang bagi teddy bear...


Adik whatsaap gamabr dia beli ikat rambut anak dia si Tiara mak enon...banyaknyaaaaaa


Kudapan hari isnin...jambu batu seedless


Bertuah anak dara ni...dia pakai lipstick guna warna pencil abg dia...


Beli asam ni semata- mata teringat zaman kecik2 dulu...


Kenangan sungguh balik sekolah mesti beli...try makan..alaaaa...kenapa x sedap macam dulu...pahit plak...


Gambar awan kat Brickfields...haha..dari opis SA tingkat 8


Sotong bakar...erm...kat mana ni erk...lupa plak


Semalam ada org belanja popia sedap....


Workstation SA....


Gambar masa malam Nisfu Syaaban...cantik kan?


Okey ini jer gambar yang SA bleh share kat sini...

Nanti kalau ada gambar lain SA share lagi ye....jumpa lagi next entry.....


17 comments:

  1. boss bagi choc manis ada makna tuuh., jgn kene kenching manis sudahh
    chantek awan di langit biru seperti ., huhuhu
    bulan penuh mengambang seperti tuan puteri turun ke kali., chewahhhh ;p

    ReplyDelete
  2. ramai nya orang di AEON kak, risau lak nak membeli barang lelama kalau gitu...
    sedap nya dapat coklat tu... sotong tu aduhai menggoda sungguhla

    ReplyDelete
  3. Cantikk bethol lah gambar awan awan tuuuu.

    ReplyDelete
  4. Alolooo...tomei betoi mulut dia main pencil warna abangnya!

    ReplyDelete
  5. cantik berseri tuuuu bungaaa.hihi

    ReplyDelete
  6. Tertarik sangat-sangat pic bulan malam nisfu Syaaban tu SA.

    ReplyDelete
  7. ala rindu nak.gi makan kat aeon 🥺 takboleh rentas negeri nak gi penang haha

    ReplyDelete
  8. Ramai betul orang kat AEON tu. Lama tak makan kacang kuda. Sedap tu makan panas panas.

    ReplyDelete
  9. cantik bila tgk bulan mengambang smlm. tp tak ambil gambar pun.
    betul sebelum delete baik abadikan dlm blog. heheh

    ReplyDelete
  10. Lawanya gambar bulan last sekali tu..

    ReplyDelete
  11. hahahaa duhh pencil warna dia buat lipstick ish ish

    ReplyDelete
  12. Gambar last tu cantik betul. Rasa tenanf je tengok..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah