Thursday, March 23, 2023

Kurma Hadiah Dari Syazni

Assalamualaikum...

A quick update...macamana puasa korang hari ni ..SA setakat ni ok lagi walau rasanya macam x sampai habis ni...doa banyak2 la bagi sempat habis..orang perempuan ni banyak istimewanya kan...

SA semalam banyak dapat parcel..biasa la kalau dh tengok TikTok tu memang confirm terjebak la...salah satu parcel terselit parcel hadiah top komentator blog Syazni... alhamdulillah selamat sampai dh...

SA dapat kurma dari Syazni Rahim




 

Settle dah kurma tu malam tadi..sedap...x manis sangat dan ada rasa lemak2...

Terima kasih Syazni atas kiriman hadiah...

Korang kalau nak menang hadiah top komentator boleh la komen banyak2 kat blog Syazni...

Kalau nak menang hadiah kat blog SA pun boleh..komen la banyak-banyak jugak...

Korang boleh terjah blog Syazni kat SINI

10 comments:

  1. this year x beli kurma sbb ada yg ayah bawak balik, semalam pun adik dpt jugak kat tempat keja dia..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah sampai! Selamat berpuasa SA!

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa utk SA sekeluarga 💐

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa utk SA sekeluarga 💐

    ReplyDelete
  5. Wah dapat hadiah kurma😀

    ReplyDelete
  6. tahniah kak, gebus betul kurma tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Dapat rezeki kurma di bulan puasa.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...
    Semoga yang memberi dan menerima juga dilimpahkan rezeki dan barokah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah . Boleh laa makan timer berbula nanti takkan pun waktu sahur

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah