Tuesday, January 9, 2024

Tolong Jangan Wassap Aku...


Assalamualaikum...

Hi korang...

Pagi tadi dalam bas, SA scroll FB sementara tunggu mata nak lelap...ternampak ada orang share AI photo kat bawah ni...comel plak..tapi ada betulnya..especially yang bergelar mak kan...Sebab SA macam tu..sebabb tu SA x suka lipat kain..hehehe...comel jer kan...

Pagi ni SA busy skit..ada staff baru masuk..







 

Sudahnya, 

Kain ntah kemana, yang sempat lipat ntah kemana...

Selalu SA kena macam tu..

Nak lipat kain ni kena tenang- tenang je kan...sebab tu kalau keringkan kain kat dobi layan diri SA suka terus lipat masa panas- panas tu...best je lipat dan cantik jer lipatan kan..cuba kalau dah bertimbun dan berbakul- bakul...kat rumah ni yang rajin lipat kain Dania sorang je..SA bukan malas..tpai lebih kepada x suka...tapi kalau Dania balik Kolej, nak tak nak memang kena lipat la..x boleh plak SA tengok kain menggunung ke atau berbakul- bakul ke...sebabnya sakit mata...

19 comments:

  1. lawak la gambar2 tu... Kadang2 Cuya pon gitu.. XD

    ReplyDelete
  2. Sebab tu linda kena lipat kain smbil tgok Tv.. Hihihi... Sekejap je siap...

    ReplyDelete
  3. haha..comel je tengok gambar-gambar tu

    ReplyDelete
  4. Sudahnya kan tak settle membawa ke esok esoknya...

    ReplyDelete
  5. time nak lipat kain..phone kena letak jauh2...haha

    ReplyDelete
  6. kalau sambil tengok tv pun berejam jadinya, dana selalu suka lipat sambil dgr lagu... sbb tak payah nk tengok dengar je hehehe

    ReplyDelete
  7. comei je pic tu.. ayu pun x minat bab lipat2 baju..nasib masing2 memang lipat baju masing2 sendiri...dah besar kan...

    ReplyDelete
  8. hehe.. betul tu.. silentkan sahaja telefon tu

    ReplyDelete
  9. most of us sama pe'el la bab2 melipat, tp i memang melipat everyday tak bg jadi bukittttt...kena paksa diri gitewww hp letak tepi jap

    ReplyDelete
  10. hahah klu niat nak lipat baju tolong off data fone yer...berhantu betul fon ni

    ReplyDelete
  11. Kalau malas melipat, kena cari pakaian pakai buanglah

    ReplyDelete
  12. ahahaha ..betul tue SA ..kadang-kadang time lipat baju terbabas jugak dek wassap masuk laa call la macam-macam .

    ReplyDelete
  13. Nieyl pulak bukan org yang suka lipat kain hari2 hahaha...
    Biasanya 2 ke 3 hari baru nieyl akan lipat, itupun x boleh depan Tv ataupun tgk hp..
    sesungguhnya kena fokus lipat kain je dlu hahaha

    ReplyDelete
  14. hahahaha samalah kita kak...kena sebijik daaaa

    ReplyDelete
  15. SetujuuuuuušŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

    ReplyDelete
  16. Comelnya kartun tu. Hahaha...tapi macam betul je....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah