Tuesday, February 20, 2024

Hadiah Untuk Lisa...

Assalamualaikum...

Last week 15/2 birthday Lisa...

So SA belikan hadiah untuk dia..kebetulan dia suka tudung yang Dania jual..Dania buat dropship tudung IMMALIS...memang cantik cuma sedikit pricey la....sesuai untuk semua wanita dan sangat sesuai untuk pelajar macam Dania..cumanya harga la yg x berapa sesuai dengan pelajar...tapi ramai je yang beli..haha...

So...SA pun order la 2 helai tudung untuk Lisa..bukan main happy dia...



 Dah bagi dah hadiah tu last week..

Jom SA bawak korang jenjalan tengok tudung IMMALIS yang Dania jual..dia saje je jadi dropship nak tambah2 duit belanja..hehe...SA pun asa bercadang nak beli lagi..dh ada design yang memikat hati..










Banyak lagi design kat FB Dania..

Kalau korang nak tengok boleh la pi ke FB dania kat SINI FB DANIA. 

Boleh la follow meramai-ramaikan follower dia..alaa..baru nak belajar ada FB kan..follower pun x ramai lagi...keterangan untuk tudung2 ni ada kat sana..harga pun ada rasanya...yang SA tau harga sehelai tudung ni bawah RM50...corak dan warna ada lagi banyak kat situ...

See ya next entry...


13 comments:

  1. lawa corak tudung2 nya ...moga sukses ya Dania

    ReplyDelete
  2. Amboi ayat Dania....plan denga shuben lagi haaa....eh tudung2 ni lawa la pulak....

    ReplyDelete
  3. cantik cantik... nampak baby seam dia pun kemas tu..

    ReplyDelete
  4. Yang hitam putih model pakai tu cantik la. SA

    ReplyDelete
  5. Lawa muga design ianya tu. Cotton ke SA?

    ReplyDelete
  6. Cantik corak-corak tudungnya. Suka corak biru gelap dan hitam tu, menarik! Mestilah suka siapa yang dapat ni. Semoga bisnes dropship Dania terus berkembang dan banyak dapat untungnya. Aamiin...

    ReplyDelete
  7. Bagus Diana
    Semoga jadi usahawanita berjaya suatu hari nanti

    ReplyDelete
  8. ok...done follow Dania. Kyra mmg suka pakai bawal cotton.

    ReplyDelete
  9. Cantiiik2 motifnyaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Saya sukaaa kalo bahannya voile kak, Krn memang mudah nak bentuk.

    Saya pun ada niat utk mulai bertudung, walopun blm bisa konsisten, tapi pelan2 lah.

    ReplyDelete
  10. Cantik design² tudung . Eh CCL belom ada lagi collection tudung dari imalis nii .

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah