Thursday, February 8, 2024

Burger Double Beef With Cheese Untuk Dinner

Assalamualaikum...

Semalam petang SA tanya adik SA dia nak makan apa SA pi belikan untuk dinner since dia tolong jaga Mak Pah...sekali dia nak makan burger..bukan burger yang dh di boikot tu ye..tapi burger tepi jalan....so mencari la SA kat area Rasah bawah ni orang jual burger..so jumpa la satu...order la macam yang adik SA nak..Double beef with Cheese...eh SA pun join sekali bila suami cakap dia pun nak makan burger..eh..epas tu adik sorang lagi pun nak jugak burger..so order 4 burger..Suami plak order untuk dia yg sos blackpepper je..

Sedap betul burger ni..lagi bsrtambah sedap sebab suami belanja..muahahaha...


Double beef burger with cheese


Loving2 makan dalam kereta lepas hantar burger kat adik2..


 Ermmm..yummy...

SA tanya suami sedap x?

Dia kata x sangat..boleh laaa...laaa plak...dia kata ada burger lagi sedap kat JB...erm ye laaa...kat JB je la sedap..kat Seremban ni x sedap...dia kata kat Seremban wife dia je masak sedap...x leh lawan orang lain...elehhh..puji ada makna tu...hahaha...

Pada SA sedap je burger ni...ini la burger yang SA cari selama ni..puas hati la..harga pun kayangan RM7 ye...

So..total damage semalam RM28...

Alhamdulillah terima kasih en suami belanja wife dan adik-adik ipar...syukur alhamdulillah kenyang..


14 comments:

  1. Terus teringin jugak... Tp, kereta xd plak nk keluar... Hihihi

    ReplyDelete
  2. Kat area Politeknik JB kat Pasir Gudang dulu ada jual burger letak hirisan epal hijau. Pelik betul rasa. Selalu beli burger situ mintak jangan letak. Mula2 taktau. Bila gigit rasa pelik rupanya epal ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak makan burger McD yang cheese burger....sebab memang dah tak pergi dah....nampak SA makan sedap la pulak...

    ReplyDelete
  4. Macam lama pula kita tak pekena burger.
    Terbau-bau aromanya sampai LD....ahaks!

    ReplyDelete
  5. nieyl pun dah lama x makan burger, minggu lepas dapat makan..nikmat rasanyaaaa

    ReplyDelete
  6. Berger orang belanja memang sedap
    Berger orang kena belanja memang kurang sedap

    ReplyDelete
  7. Wahhh semua duk cerita burger je dekat blog ni.. nak gakkk hahahha

    ReplyDelete
  8. Saya kalo ke KL atau penang yg saya cari burger ini lah kak. Tak nak burger franchise itu. Jauuh lebih sedap burger Ramly ini ๐Ÿ‘๐Ÿฟ๐Ÿ‘๐Ÿฟ๐Ÿ˜. Jadi teringin pula kan...

    ReplyDelete
  9. beger daging double sedap tu..nk plak ada cheese

    ReplyDelete
  10. Waaa terliurrr๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค

    ReplyDelete
  11. waduhhhhhh terus lapar burger pulak ni hehe

    ReplyDelete
  12. bila dh boikot mcd ni rasa burger tepi jln lg sedap an patty tebal kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah