Saturday, February 27, 2010

MELAWAT RUMAH CONTOH

Sebelum Kak Long jatuh sakit last year, dia sempat uruskan pembelian rumah baru di Seremban, katanya hadiah buat mak and abah, sekarang kami tinggal menyewa rumah salah seorang adik abah, memandangkan dah ada mulut2 sumbang mengata kami x de rumah and asyik duduk menyewa rumah orang..maka kak long belikan rumah ni buat mak dan abah dengan harapan kami hidup selesa..rumah ini harganya RM168000..kak long berkongsi dengan angah beli rumah ni...bulanan kak long,abah dan ateh yang bayar...

contoh rumah yang dijangka siap pada October 2010
ni muka berangan....x sabar nak duk umah baru

Kak Long tengah deal dengan salah seorang pemaju..

hai..x abih posing lagi...berangan lebih ni...

dik no lagi ler....perasan ada bilik sendiri...


2 comments:

  1. rm168000.. sangat berbaloi.. kat kluang rumah paten macam nih dah harga 300k sekarang nih huhuhu.. kluang bandar kecik tapi rumah harga mahal.. memang tak patut betul

    ReplyDelete
  2. bestnya beli rumah dulu dulu, skrg mana nak cari haga gitu hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah