Thursday, August 26, 2010

Bonus RM500?


Wah seronoknya kakitangan kerajaan...nak lagi abah Lisa..seronok la kan..duk dari ari tu membebel raya xde duit sekali selepuk RM500 kerajaan bagi...wah meriah la raya tahun nih kan..Lisa jer x best...raya kat umah mak mertua dulu...lain tau suasana beraya rumah lain bila dah biasa beraya umah sendiri..ye la..tahun ni tahun pertama Lisa beraya dengan suami dan didulukan pulak rumah sebelah suami kan..tapi x per..Lisa akan beraya dengan family Lisa pada hari raya ke 2 sampaiii....x tau lagi la...family Lisa beraya di kampung lama kali ni..kata diorang maybe sampai raya ke 4...tensen la..mesti seronok sebab ada banyak agenda kat sana..paling seronok sebab tiap2 tahun abah akan beli tunjang lembu...tau x tunjang tu apa? alahai...tulang yang buat sup gearbox tu la....pas tu dengarnya nak kumpul ramai2 dan buat BBQ macam awal ramadan hari tu...kalau BBQ tu maybe Lisa sempat join kot...huii...berangan la dulu yer.....x sabar la pulak kan......

8 comments:

  1. tu laa...bersyukur...dpt jugak tambah ape2 yg patut.....lieya pun semalam, cepat2 sms abah kat kg bagi tau die pun dpt rm500 heheeheheh hepi gitu

    ReplyDelete
  2. huhu..smlm pun my hubby ckp pasal ni memandangkan taun ni xde bonus..tapi dia still doubted la..last2..bila ramai da sebut2..ok la tu kan? xdpt bonus, tapi dpat duit raya 500.00.. rezeki juga tuh..hehe..

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah.. leh shopping lebih sket :)

    ReplyDelete
  4. erm...
    kene usaha sendiri nak duit raye nieh...
    :)

    ReplyDelete
  5. sy pun dpt duit raya tu!!! hu3...

    p/s: first time beraya ngan keluarga mertua.mmg cam gtu....nt okaylah tu...pandai2 je bawak diri ye....klu patut tanya,kita bertanya....dan maniskan muka....:)

    ReplyDelete
  6. Ramai gak member2 kat gov dpt durian runtuh..alhamdulillah termasuk en. husband yan..tumpang gembira gak

    ReplyDelete
  7. tulah lisa.. alhamdulillah.. aishah tak keje gomen tapi en. suami dapat duit raya dari dia pun jadilah.. hehehe

    ReplyDelete
  8. selamat berhari ray dgn mertua lisa...akak dulu before kawen bgtau siap2 kat hbby raya mesti rumah family akak dulu...dia ok ja..so sampai la ni raya puasa @ raya haji semua start rumah parents akak...sib baik family dia pun duduk dekat2 juga.
    barang akak pos sabtu..dah pi pjbt pos tadi tp boleh pulak depa tutup...ada break plk bulan posa ni...makan kot.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah