Wednesday, March 28, 2012

Dinner at Skypark,Subang Airport


Stop kejap la citer pasal wedding adik aku...banyak yang nak dikongsi bersama kan....so..meh kita citer pasal aku nyer dinner malam tadi...pi Skypark Subang Airport..kenapa ke sini......

 apa yang best kat sini????
 antara menu yang ada...
 harga pun ok..
 ada dimsum...halal lagi...nasi lemak x ketinggalan
 suasana kat nooodles...
 sangat cozy
 mango juice 
 hot chocolate for me
 Taiwan Beef Noodles Soup > mine...RM9.90 ..Sedapppp....yummmy...juicy sgt daging dia...
 dim sum pun superb...

 Tuan tanah yang happy dapat makan sedap..perasan x muka aku dah bersih...noda2 hitam dah makin kurang

...makan sedap...harga pun murah...makan berdua mcm ni RM34.80..
so...recommended or not?
yesss..aku sangat2 recommend pada korang yang kaki makan...
confirm puas hati...beef noodles aku tu...sampai sekarang aku masih terasa juicy daging eh...
rasa mcm nak terjah lagi jer...


5 comments:

  1. logo kat baju cik abang awak tu ke tempat kerjanya? :D

    ReplyDelete
  2. aisey...GB dah tau plak...hahahahah

    ReplyDelete
  3. Smeoga dipermudahkan yer..
    jgn lupa jemput okey :)

    ReplyDelete
  4. semoga Allah SWT permudahkan segala urusan ye.sama pandan, harap ko cepat ke jinjang pelamin, cik ina suka.

    ReplyDelete
  5. Lamanya tak pergi area situ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah