Thursday, March 29, 2012

Nikah Ceremony 2


Sambungan...last minit ada gak sepupu aku dtg dari PD...laki bini..nampak ramai skit la 
dari pihak aku...terkial2 aku kan...mana nak amik gambar..mana nak pegang ic la hp la..span nak tacap ateh la..sebab apa aku kata terkial2..sebabnya....

 muka cuak jer dak Ateh ni
 ini la sebabnya...mas kahwin sebanyak RM200 hengget ni di tukar dalam bentuk syiling baru...berat noks...
aku dah la sorang...dulang tembaga tuh bukan main berat....
 gelang utk batal air sembahyang...dulang eh pun berat...aku jugak kena pegang...
 photo session..gambar x lawa la...sebab terkial2 kan..
 photo session 2
 batal air sembahyang...bestnya dapat gelang
 cium tangan suami...
eeeee...suker time mcm ni....aku dulu xde mcm ni pun...ish..lupakanlah..hal dah lama...
 sweet sgt kan...

Alhamdulillah..akhirnya bergelar suami isteri...semoga bahagia dan tabah melayari 
bahtera rumahtangga..masing2 dah ada peranan...
apa yang along harapkan agar rumahtangga korang berdua
bahagia hingga ke akhir hayat..
aminnnnnn....


7 comments:

  1. sape yg kawin ni? msti lenguh tangan nak pegang duit tu...berat

    ReplyDelete
  2. muka mcm lisa...tp mcm along pun ada jugak....selamat pengantin baru buat ateh...huhu...psssttt...along bila pulak nii??? :p

    ReplyDelete
  3. so sweet..semoga berbahagia selamanya..amin..

    ReplyDelete
  4. semoga pasangan dirahmati ALLAH selalu...amin...

    ReplyDelete
  5. sape yg kawen ni ek...apa2 pun..congrats...

    ReplyDelete
  6. Semoga berbahagia hendaknya hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  7. Tugas yang bukan sedikit diberikan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah