Thursday, March 29, 2012

Dania Dan Intan


Lambat giler aku update hari ni..sebenarnya dari pagi td korang layan auto publish entry...semalam aku dah set dah...bukan apa..kekadang aku sibuk kan...
nak citer apa plak kali ni...yeszaaa....Dania...dan Intan
dua beradik sepupu ni...beza umur 2 tahun...Intan tuh aku yang jaga dari dia kecik...bukan la aku jaga sepenuhnya...memang kazen aku bg mak aku jaga..dalam setahun kot..sebelum Dania lahir...
mereka berkongsi tarikh lahir selang sehari jer...Intan 24 Sept and Dania 25 Sept..
mereka berdua ni memang sangat rapat...

 sekejap jer dah nampak mcm anak dara dah...
 terasa semakin tua dah aku ni...dah ada 2 org anak dara

Lebih kurang jer tinggi kan???Intan ni suka menari dan dah jadi penari Kebudayaan NS...
Dania memang la suka menari
tp aku x galakkan dia join..takut terganggu pembelajaran...aku lagi suka dia aktif kat sekolah jer...
knowing Dania aku tau setakat mana kemampuan dia...pelajaran dia bagus..
sukan pun bagus...cuma x nak dia terlibat dalam seni tarian...bukan nak menghina..
cuma contoh dah ada..pelajaran akan terganggu nanti...



1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah