Tuesday, March 13, 2012

Sapa Giler Kain?????


Korang giler kain x macam aku???ish...x percaya aku korang x giler ngan kain2 especially sekarang semua giler kain cotton...
haaaaa...meh nak citer...kain2 kat bawah ni bukan aku yg jual ok....ni kawan opis aku yang jual...
sangat cantik..sangat menarik...sgt tertawan...hehehe...

banyak lagi kain2 yang menarik dan jgn korang x tau..most of the kain memang hot...mcm pisang goreng..
letak jer habis..letak jer habis...x caya korang leh tgok...klik link tuh



 cantik kan?
 aku minat yang ni...
yang ni pun...tp kan...kain tuh mcm x sesuai jer kaler eh ngan kulit aku...
maknanya aku kena la cari kaler yang matching ngan aku kan....
yang gambar no 2 tuh pun menarik...

so..korang kalau berminat kat dlm blog tuh ada cara2 macam mana nak order..
COD pun boleh ..tp kena la email dan confirm ngan dia...
dia leh post jugak tp dikenakan postage la yer..
sama jer macam online shopping yang lain...
so apa tunggu lagi...meh la shopping...raya pun dah dekat kan??? x salah buat 
persediaan awal...


10 comments:

  1. dah nak raya dah?

    biar betol!

    ReplyDelete
  2. pantang nampak kain...tp nak ngantor tailor yg maless!!

    ReplyDelete
  3. ah ah..semua pun cantik2..rambang mata dibuatnya.

    ReplyDelete
  4. baru lepas shoping kat jakel, huhu

    ReplyDelete
  5. cantikk kain cotton...nak beli lg nak tempah malas lak..

    ReplyDelete
  6. tunggu nak raya baru giler kain..hahah

    ReplyDelete
  7. cantik2 gak...skang mmg hot cotton.lg utk badan gempal cam ratu ni..mmg ske sgt pakai cotton...nanti ratu jenguk2 blog dia..thanks 4 sharing..

    ReplyDelete
  8. yg 1st tu lawa combinationnya....

    ReplyDelete
  9. u know what.. ai dah lama tak beli kain utk buat baju kurung..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah