Wednesday, April 14, 2021

Hadiah Dari Kak Amie Blog Amie's Little Kitchen Dah Sampai

 Assalamualaikum...

Hi korang...seronoknya dapat hadiah dari Kak Amie dari blog Amie's Little Kitchen...kali ni hadiah dari Kak  Amie memang banyak...macam tak sangka je sebab hadiah ni SA dapat kerana SA jadi antara top 10 pengomen tegar blog Kak Amie. Hadiah Kak Amie ni dah sampai hari Isnin lagi...tapi SA baru jer buka semalam. Terkejut tengok banyaknya pemberian Kak Amie...SA percaya blogger lain yang tersenarai pun dapat hadiah yang sama dan rata-rata dah update dah kan...SA jer terhegeh- hegeh baru nak update....



Parcel yg datang jauh nun dari Lahad Datu Sabah .


Suka bag ni simple but looks elegance


Tadaaa...apa kat dalam ni...


Terima kasih kembali Kak Amie...


Banyaknya hadiah..semua SA suka


Butang baju melayu ni cantik....SA suka sangat


Cantik sungguh ni..leh pakai masa raya


Yang ni pun SA suka...comel sgt2




Bracelet ni pun SA suka sangat


Fridge magnet...nanti tampal kat peti ais


Terima kasih buat Kak Amie ...banyak sungguh hadiah ni...semoga murah rezeki Kak Amie..

Kenapa SA suka bertandang ke blog Amie's Little Kitchen?

Sebab Kak amie banyak share tentang dunia masakan dan yang pasti suka baca tentang segala aktiviti harian Kak Amie dan family...Kak Amie pun selalu share tentang travel beliau dan family...SA suka sangat...korang kalau nak kenal Kak Amie dengan lebih dekat boleh la terjah blog Kak Amie...tekan jer link yang SA share tu..Kak Amie memang best...bukan bodek ye...blog Kak Amie best sangat..nak plak dengan teknik- teknik gambar Kak Amie yang cantik2 tu..SA ni bab amik gambar dan edit tak pandai..sebab tu la blog nampak sendu...eh....hehehe....


17 comments:

  1. Macam2 ada kan kak... bahagia tengok segala mutiara tuh

    ReplyDelete
  2. cantik semuanya SA. boleh pakai raya nanti,

    ReplyDelete
  3. kannn.. kita pun suka baca blog Amie, cerita tulus dari hati, macam blog SA jugak laaa

    ReplyDelete
  4. vavavaaahhh...cantik cantik semuanyaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah, Kak SA. Cantik hadiahnya.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki SA.
    Memang cantik-cantik semuanya Mrs. A pun suka eh! hahahaaa...

    ReplyDelete
  7. gi sabah mesti nak cari brooch batu mutiara tu hehehe
    best2 dapat hadiah, kira hadiah raya jgk la kan heheh

    ReplyDelete
  8. wah mcm2 dpt tu...mmg slalu juga ke blog kak amie tgk masakan dia

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... tahniah kak. Hadiah dari jauh. Cantik cantik brooch dan gelang tu kak. Boleh pakai masa raya nanti.

    ReplyDelete
  10. Seronoknya... Rasa bahagia dapat hadiah moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  11. Tahniah SA...
    Jom la raya ni kita pakat gi beraya kat Amies Little Kitchen boria pakai mutiara Sabah ni...hihihi

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Selamat sampai ke tangan SA. Eh.... tercabut pulak mutiara pada brooch tu ye. Kena cari gam gajahlah ni SA heheheee.

    ReplyDelete
  13. Bestnya dapat hadiah! Cantik cantik pulak tuuu, boleh pakai time raya nanti kan kak SA hehehe

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki. Cantik hadiahnya..

    ReplyDelete
  15. Tahniah SA...semoga makin murah rezeki si pemberi

    ReplyDelete
  16. cantik kan hadiah2 yg kak amie hantar!! suka juga.... dah lah byk hadiah dlm satu parcel :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah