Thursday, April 8, 2021

Mouthgasm Crunchy Dari Blogger Atikah....

Hi korang....

Assalamualaikum....

baru-baru ni kan SA jadi pemenang giveaway Mouthgasm Crunchy by blogger Atikah Najihah kan...alhamdulillah rezeki tak salah alamat dan hadiah dah selamat SA terima last week. Baru hari ni SA nak buka hadiah dan buat simple entry tanda penghargaan SA pada adik blogger kita...

Jom tengok hadiah jom....


Comel jer parcel yang sampai


Jeng..jeng ..jeng


Cantikkan botol diaaaaa......


Ni la dia Mouthgasm Crunchy...sedap...x manis sangat..yang kelakar Mak SA tanya apa benda ni Long...macam tolo cicak yo.....oh goshhhhh.....macam-macam la mak ni...sedap dan first time makan yg white choc...Dania x suka dan yeayyyy....mama bleh habiskan  .


Makan sambil baca novel...awesome sangat...


Siyesly SA suka botol dia ni...dh pesan kat Dania..jangan buang botol

 

Terima kasih Atikah...really appreciated...SA jarang menang hadiah utama sebarang GA...memang rezeki betul ni...lepas ni nak rajin join GA lagi la..SA tengah plan nak lancarkan GA...tgh nak bincang ngan anak dara SA nak buat GA dan mintak dia buatkan poster atau banner...maybe untuk GA sulung ni SA nak buat sendiri...next GA nanti baru cadang collaboration dengan beberapa blogger ..


17 comments:

  1. Memang cantik rupa botol.
    Selamat berjaya buat GA. Harap syarat-syarat penyertaan tidak susah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Kak SA. Semoga urusan melancarkan GA sendiri dipermudahkan.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah kak SA..

    ReplyDelete
  4. Yeay selamat sampai hehehe.
    Terima kasih kak SA sudi join giveaway saya yang kecik tu <3

    ReplyDelete
  5. Wah excited nak looking forward untuk GA. Kalau ada peluang nak collaborate nak join juga ye SA

    ReplyDelete
  6. Btw, cant wait nak join giveaway kak SA! Semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..lain dari yang lain. macam tolo cicak pulak mak akak cakap. hihi..jarang jumpa white choc kan. Orang lain tak suka, boleh makan sorang² :)

    ReplyDelete
  8. Sedapnye... tak pernah cuba lagi crunchy nih

    ReplyDelete
  9. sedapnyaaa tgk... congrats SA

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Bekas tu memang cantik.... seksi gitew!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah