Friday, April 9, 2021

Rutin Ke IJN Setiap 3 Bulan

Hi korang...

Assalamualaikum & salam Jumaat...sihat ke hari ni? harapan SA agar korang sihat selalu...SAa ni plak mood ok..dah fresh semula selepas melantak tido dari pagi Rabu sampai subuh pagi ni...memang betul- betul tido dan rehat. Bangun cuma untuk mandi dan makan minum je..lepas tu sambung lagi tido..sampai ada la insiden berlaku semalam...nanti SA up entry lain pasal insiden tu...

Pagi ni SA ke IJN macam selalu setiap 3 bulan. SA pi collect ubat untuk Mak SA memandangkan SA yang kerja kat KL dan senang nak ke IJN. So seawal 7.45 pagi SA dah ada kat IJN, mak oii...ingat SA paling awal..rupanya ada lagi yang lebih awal...sabar jer la sebab masa SA tgh beratur ni dah pukul 8.00am dan SA masuk kerja pukul 8.30am. Agak lambat SA sampai kat opis...SA swipe card pukul 8.50am..lambat tapi boss dah maklum awal dah...


Beratur nak ambil number


Kaunter registration untuk ke Farmasi dan hal- hal berkaitan rawatan di IJN


No giliran untuk dapatkan nombor ke Farmasi


No untuk giliran di farmasi dan ambil ubat...nasib agak cepat...


Sabar menanti giliran...

Tepat 8.20am, SA dah keluar dari farmasi dan ambil grab...silapnya satu je..grab SA lambat sangat...SA tunggu 10 minit untuk grab...nasib sampai office boss tak sampai lagi...hehehe....settle bab ubat mak dan SA focus untuk tugasan office pulak...2 hari off memang banyak la kerja menanti atas meja...lepas ni nak kemas meeting room yang kami guna untuk bid submission dan maybe sambung lagi guna sampai lepas raya untuk bid submission project lagi satu...

Jumpa lagi next entry....


10 comments:

  1. rabia pergi ijn jugakk. rinduu lah pulakk . umur 10 tahun rabia buat pembedahan jantung.

    ReplyDelete
  2. Nasib baik bos okay je lambat sikit sebab ada urusan penting.

    ReplyDelete
  3. tak pernah pegi IJN. banyak lalu je dpn IJN hehehe

    semoga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillag SA menjalankan tanggungjawab sbg anak

    ReplyDelete
  5. Nasib baik sempat masuk office before boss masuk hahaha

    ReplyDelete
  6. mugo dipermudahkan urusan ijn bonda SA tuuh

    ReplyDelete
  7. Mujur cepat juga menunggu giliran tu. Syukurlah akak ada kat KL boleh ambil ubat. Selamat mensetelkan kerja office pulak :)

    ReplyDelete
  8. Moga dipermudahkan urusan seterusnya... InsyaAllah

    ReplyDelete
  9. nasib baik dah gtau boss ckp masuk lambat kan ..

    ReplyDelete
  10. Anak solehah! Moga terus dipermudahkan untuk berbakti kepada kedua orang tua selagi hayat mereka masih ada. In shaa Allah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah