Thursday, April 8, 2021

A Quick Update

Hi korang..

Assalamualaikum...ya allah..baru hari ni bangun...uikk..dh kenapa kan...semalam SA dh settle bid submission project ..berpuluh2 jam x rehat dan x cukup rehat buat SA rasa dh x jejak tanah dh...so semalam SA x balik Seremban terus..SA tido sepanjang hari kat hotel...pagi ni baru nak balik...

Settle dh semalam...thank so much pada MD/CEO yg datang wish us best of luck...


Semua muka x tido


Semoga allah permudahkan untuk kami dan berikan kami kejayaan untuk menang project ini...aminnnn


Sarapan SA pagi ni...



Roti telur...teringin nak kari kambing...tak siap lagi katanya....erm...sabar jer la...


secawan teh o...

Now SA nak gerak ke KTM...doakan perjalanan SA smooth..org yg x cukup rehat ni jalan rasa macam terhuyung hayang...masih x cukup rehat..kalau x fikirkan tanggungjawab kat family..takde la SA nak rushing macam ni..esok SA nak gerak ke IJN plak nak amik ubat mak....lepas tu masuk office semula...huiii banyak lagi benda nak kena settle ni..

Jumpa lagi korang ...next entry...


14 comments:

  1. Semoga dipermudahkan segalanya kak.
    Lama tak singgah sni.
    Baru ada masa nk blogwalking ni.

    Take rest kak.

    ReplyDelete
  2. Dapat bayangkan kepenatan tu. Balik rehat dulu kak. Take care. Semoga semua urusan akak dipermudahkan oleh Allah. Aaminnn

    ReplyDelete
  3. nanti hujung minggu rehat banyak-banyak ya...
    take care

    ReplyDelete
  4. Take care kak SA. Semoga urusan kak SA dipermudahkan oleh Allah :)
    Dan semoga kak SA menang project tu.

    ReplyDelete
  5. moga di permudahkan semuanya kak... dan berjaya lah

    ReplyDelete
  6. wahh project juta2 rm nih.. aminn

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Cun belum gentu bujang,
      Bujang belum tentu kesepian;
      PKP belum tentu ditamatkan:
      Pacaran belum tentu ke pelaminan. 😅

      Delete
  8. Boleh bayang rasa melayang macam mana.
    Pernah rasa, sedar-sedar dah tertiarap kat jalan raya.

    ReplyDelete
  9. Semoga sihat-sihat selalu kak..
    Sedap menu sarapan..

    ReplyDelete
  10. letih bila baca entry ni, hope SA dpt rehat secukupnyaaa

    ReplyDelete
  11. take care SA. Betul tu kalau tak cukup rehat memang rasa macam orang mabuk dah haaa... Kak Amie tak makan sampai kenyang tak apa, janji rehat cukup.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah