Monday, May 1, 2023

Pengumuman Pemenang Top Komentator April 2023

Assalamualaikum...


SA masih kuarantin di rumah. dah kurang batuk dan demam dah takde...selsema masih ada...badan memang lesu la kan...sekarang pun musim panas...memang SA kena kerap mandi. Pak Zain masih lemah...batuk kuat melampau . Kes Pak Zain dikategorikan sebagai alert..so kena pantau Pak Zain..maybe sebab faktor umur.

Seperti yang dijanjikan dan seperti kebiasaan, setiap 1hb SA akan umumkan pemenang top komentator contest di blog SA..




 

Untuk bulan ini Sa memilih Mama Cella sebagai pemenang...Tahniah buat mamacella...

Sila emailkan kepada SA details ye..

Email bertajuk : Pemenang Top Komentator April 2023 Blog SA

Email : Suriaamanda@yahoo.com

Tahniah sekali lagi Mamacella dan SA buka kembali contest ini dan mencari pemenang untuk bulan May 2023.

Sekejapan aje masa berlalu...4 bulan lagi majlis pernikahan SA...

Catering dah booking
official photog dah booking
Pelamin dan Andaman - BELUMMMMMM

Tinggal nak settlekan hantaran dan goodies...huwaaaaa......

Duit mengalir macam air....

Doakan SA ye....

23 comments:

  1. tahniah kepada pemenang..:)

    ReplyDelete
  2. Aduh.. Tak masuk senarai dah.. Hihi

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan segala urusan kahwin kak

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada mamacella. :)
    Semoga dipermudahkan urusan SA untuk buat persiapan majlis.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mama Cella!
    Rezeki bulan Syawal.
    Moga dipermudahkan urusan majlis pernikahan SA.

    ReplyDelete
  6. Waaaa....πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°
    Terima kasih SA.
    Semoga rezeki SA terus melimpah dan dimudahkan urusan..Jap lagi saya email

    ReplyDelete
  7. Eh, pas baca tulisan kak Sa yg berdua Dania ke seremban, saya pikir itu anak kak Sa, tapi rasanya bukan yaaa πŸ˜…. Karena ternyata kak Sa malah sedang prepare wedding kah... Maaaaf kak Sa, saya salah tangkap sepertinya πŸ™

    Semoga lancar semua persiapan nikah yaaa. Jaga kesehatan kak SaπŸ€—

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fanny..kamu ni lucu la ..Dania mmg my daughter tapi dari perkahwinan yg dulu..majlis nikah akan dtg utk perkahwinan kali kedua...hehehe

      Delete
  8. Tahniah MC 😘
    Pelan² SA, jangan stress²...
    Benda baik Allah permudahkan Insha Allah πŸ€—

    ReplyDelete
  9. Lupa, SELAMAT HARI RAYA buat SA, Pak Zain & Mak Pah 😘

    ReplyDelete
  10. tahniah pemenang. get well soon SA dan semoga urusan persediaan perkahwinan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  11. congrats to pemenang..
    moga semua urusan kak SA dipermudahkan & berjalan dgn lancar...aamiin

    ReplyDelete
  12. Selamat buat pemenang ...semoga SA cepat pulih...selamat berbahagia menempuh hidup baru😊semoga lancar

    ReplyDelete
  13. selagi majlis tak berjalan mmg duit tu kerja kluar aje.. semoga SA cepat sembuh dan majlis berjalan lancar nanti

    ReplyDelete
  14. Saya dah jarang blogwalking. Guna fon ni leceh sikit, tambahan mata pun dah makin rabun....

    ReplyDelete
  15. Tahniah mamacella!! Mmg antara pengomen tegar di mana-mana blog ni.. hehehe.. suka baca persiapan kawen orang... dulu saya pun macam tu jugak.. semua persiapan kawen letak kat blog... nanti² bolehlah baca lagi.. lama pulak x baca kisah² lama di blog sendiri.. hihihi.. semoga dipermudahkan semua urusan kak SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah