Friday, May 12, 2023

Duit Raya Beli Lipstick Handaiyan...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Cantik tak lipstick ni...

SA ni bukan la suka sanagt beli lipstick selalu...mengada jer lebih...x bleh tengok duit ada kat tangan kan...baru ni SA terjebak dengan lipstick Handaiyan ni kat Tik Tok...bahaya la Tik Tok Shop ni......dia satu box tu ada banyak lipstick...takde la mahal sangat...tak sampai RM50 pun...

Kebetulan SA ada duit raya En Tunang bagi kan...saje la beli untuk diri sendiri...SA beli jugak baju kurung tapi sygnya SA x muat baju tu...nak bagi Dania, dia pun tak muat...padahal size M tu...aihhh...x kan nak beli size L kot....

Eh jom la tengok Lipstick SA...

Ada 6 arna dan warnanya cantik sangat...actually dia ada banyak pilihan warna...nanti nak beli lagi la buat collection...






 

Lipstick matte...cantik...katanya long lasting....ok la...boleh la dikatakan long lasting..kemasan matte dia tu buat SA suka sangat....

Warna yang SA pakai tu sesuai la ngan warna baju SA....yeayyy...dah ada lipstick macam- macam warna...sebelum ni kaler pink ala2 natural je kan...ni kalau tunjuk kat Dania ni...sure dia nak yang kaler pekat2 tu...kena simpan kat opis la...hahahahha....

SA dah makan macam- macam ni...buah paling banyak makan...matilanak esok SA ada check up kat KPJ....

15 comments:

  1. saya suka tengok lipstick Dania yang dia pakai masa balik kg raya tu kak..yg tu brand apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu jenama Fame dia mix dengan lip tint...

      Delete
  2. liez dulu mcm tu lah.. suka beli lipstick ke liptint ke.. tapi tak pakai.. last2 buang je..

    ReplyDelete
  3. Wah berbaloi dgn harganya. Patutnya SA beli sebelum raya boleh pakai waktu raya hihi..

    ReplyDelete
  4. Berseri² nampaknya 🀩

    ReplyDelete
  5. Eh akak sy pun dah beli lipstick ni kak..warna dia memg cantik cantik..sy beli yg set lg satu kaler2 nude..mase beli dpt harga rm16++

    ReplyDelete
  6. Berseri!.
    I rasa I nak slow down sikit la beli lipstik taun ni. Sbb last year beli2 asik tak kena.. last2 nangis lipstik2 tu agknya kesunyian dlm grobok sbb I tak pakai sampai expired. So now I will only buy another 1 bila yg ada ni tinggal ujung2. Haha azam semata. Entah boleh ke tak.

    ReplyDelete
  7. Tunggu seminggu dua lagi..saya pun nak beli jugaklah ..
    Nak reward bibir & nak senyum banyak2..dah lebih sebulN senyum dalam facemask ja ni🀭😁

    ReplyDelete
  8. cantik..pelbagai pilihan warna..:)

    ReplyDelete
  9. Cantiiiik warnanya.😍😍. Apalagi 1 set ada beberapa warna. Jadi bisalah di mix and match dengan baju ya kak 😁.

    Saya juga paling gampang tergoda Ama lipstik. Untung ya sejak resign, jadi tak terlalu sering beli, Krn jarang keluar kan. Hanya saat traveling saja. Kalo dulu, liat lipstik yg warnanya blm ada, pasti langsung beli πŸ˜…

    ReplyDelete
  10. Saya kalau beli lipstik kenapa warnanya mirip"...suka warna yg nude ..tak berani warna yang terang karena suka ga pedeπŸ˜€

    ReplyDelete
  11. best tu lipstik banayak kaler.. berbaloi beli tu kak.. akak ni buat saya nak usha jugaklah haha

    ReplyDelete
  12. ammi bila pakai matte lipstick ni auto rasa bibir dah macam tebal nak pegi mana ntah...bibir sedia ada dh memang tebal...bila pakai camni lagi rasa kedepannnnnn je bibir ni ahahahha

    ReplyDelete
  13. First time dengar nama lipstick ni. Macam best juga 1 kotak banyak warna. Boleh tukar2 ikut mood dan warna baju.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah