Sunday, May 21, 2023

Survey Pakej Andaman Di Seremban 2

Assalamualaikum....

Hi korang...

Semalam SA memang bz sepanjang hari..dari pagi...lepas tu tengahari ada appointment  dengan Butik Andaman...seawal pukul 12 SA dh ada kat Seremban 2 dh...penat memang penat la tapi kena jugak settlekan survey ni semua..dh surver dah kumpulkan dan nanti next week SA dh boleh decide mana satu jadi pilihan..

SA pergi berdua dengan Dania..so dia boleh la bagi pendapat jugak...

Nampak gaya Dania tak berapa berkenan dengan butik andaman yang ni...x menepati citarasa dia..murah memang murah la..pakej andaman complete pelamin apa segala RM2k..pelamin rumah ye..bukan pelamin khemah...xpe la lagipun survey je dulu kan..Dania x berkenan dengan pilihan baju yang ada...x cantik katanya...ye la..SA x leh la menituk beratkan pada harga murah semata kan...kena jugak dapatkan pendapat dari Dania gak..

Jom tengok gambar..
















 

Baru satu tempat kan..Ahad ada satu lagi butik pengantin yang SA nak pi tengok...

SA kena bincang dan confirm betul2 baru la boleh SA buat decision...

Yang kat sini RM2000 pakej termasuk pelamin, baju L/P, make up 1x dan full accessories..

SA up entry butik satu lagi next entry ye..

8 comments:

  1. Semoga dipermudahkan
    Nnti send no phone alamat ye kak
    InsyaAllah mmg niat nk bagi hadiah kahwin kak SA

    ReplyDelete
  2. wah bestnya saya plak yg teruja kak.. bestnya nak pilih baju cantik2 almaklumah nk jadi permaisuri sehari

    ReplyDelete
  3. Kna plih smpai puas hati.
    Baru berbaloi byar๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  4. Skrg dah banyak butik Pengantin dan byk service ditawarkan under one roof. ..dulu2 baju tempat lain, make up tempat lain ..siap kena ke kedai utk make up huhu...

    ReplyDelete
  5. Wahh..kita pula yang teruja bab ni. Survey elok² SA banyak butik pengantin yang tawarkan banyak service sekarang ni. Untung² dapat lagi yang ok

    ReplyDelete
  6. semoga jumpa yg berkenan & semoga semua urusan berjalan dgn lancar...aamiin

    ReplyDelete
  7. Semoga sampai ke tujuan dengan lancar...jadi ratu sehari ๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
  8. Teringat zaman dulu pun survey butik andaman ni. Pilih yang betul2 kita puas hati.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah