Monday, May 15, 2023

Jangan Manis -Manis Sangat Please...

Assalamualaikum...

Selamat hari ibu buat semua yang bergelar ibu....

Siapa suka surprise?

SA antara yang x berapa suka surprise ni...tapi En Tunang buat surprise...SA ada wedding anak buah...anak sepupu SA ..lepas tu pagi semalam...seawal 7am En Tunang dah sampai kat rumah...dia dari KL rupanya...konon nak surprise SA malam Sabtu tu...sekali SA xde kat rumah sebab pi Majlis Berinai Besar anak buah SA...haaaa buat lagi...nak surprise orang tiber dia yang kena surprised...

SA lupa semalam merupakan hari ibu...SA ni rasa x berapa nak sihat sebab makan x selesa kan..selera masih lagi x pulih sepenuhnya ..so SA ajak dia sekali pi majlis bersanding semalam...musim panas terik pergi wedding memang buat x selesa..SA amik gambar sikit2 je..lepas tu pi Giant Senawang...saje nak sejukkan badan..sebab dewan tempat anak buah SA bersanding tu xde aircond..melengas SA kat dalam tu...

Sekali En Tunang tarik SA pi kedai jam..mati2 SA ingat nak survey jam untuk hantaran ke...rupanyaaaaa......dia belikan SA jam ni sebagai hadiah sempena Hari Ibu...allahu..terharu sangat...cantik sangat jam ni...




SA ni jenis x pernah dapat hadiah sempena Hari Ibu ni..memang x pernah sambut pun..sekali semalam En Tunang buat surprise... surprise muncul depan rumah ..pergi sarapan sama2..then pergi pasar sama2...sweet kan...ko ado dating ngan tunang pi pasar besar Seremban?haaa...SA buat dan dia suka...dia seronok pi pasar ngan SA katanya...cuma x dan amik gambar kat pasar..leka melayan dia speechless sebab harga udang, sotong and ayam murah sangat compared to JB katanya....

Apapun ini kenangan Hari Ibu SA untuk tahun 2023...sweet sangat..

Jangan manis2 sangat En Tunang oiii...boleh potong kaki nanti...

Terima kasih yang x terhingga buat En Tunang dengan hadiah ni...terharu sangat...ni dah jam tangan yang ke 3 dia belikan ni...mana ntah dia tau SA ni suka jam...skodeng je kerjanya...ooooo...dia cakap dia perasan masa baca blog SA yang SA x pernah tukar jam...asyik pakai jam Elle tu aje..laaaa ...dia x tau lagi SA ni sebenarnya jarang shopping untuk diri sendiri dan akan pakai sesuatu barang tu sampai betul2 lunyai...hahahaa ...alahai..banyak lagi yang awak x tau tentang saya wahai En Tunang...

SA simpan sini sebagai kenangan


14 comments:

  1. ala ala..so sweet la ....alhamdulillah.. happy for u sis...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari ibu...cantik sangat jam dari en Tunang..bahagianya SA dapat perhatian dari nya

    ReplyDelete
  3. sweettnya😍 slmt hari Ibu buat SA

    ReplyDelete
  4. masa bercinta semuanye indah., aminn

    ReplyDelete
  5. Sweetnya, Alhamdulilllah rezeki. Selamat hari ibu

    ReplyDelete
  6. cantik kak... sesuai, tumpang gembira tengok akak gembira gini

    ReplyDelete
  7. bagus kak.. bila akhirnya dapat yang menghargai kita.. semoga akak berdua terus berbahagia ya kak

    ReplyDelete
  8. ammi pun tak suka surprise...boleh buat gaduh kalau kene surprise.

    ReplyDelete
  9. Ala..ala sweet nya 😁😁😁 tapi lawa jam tu

    ReplyDelete
  10. Lorrr... akak ingat Skechers tu jual kasut je 😅😅
    Lawa jam tu SA!

    ReplyDelete
  11. 🐜🐜🐜🐜🐜

    ReplyDelete
  12. Nanti dah kahwin dia tahu perangai SA....pakai sampai lunyai tu macam saya jugak nampaknya....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah