Thursday, May 25, 2023

Happy Birthday Si Kembar Adeliya & Aressa

Assalamualaikum...

Happy Birthday to you....

Happy Birthday to you....

Happy birthday to Adeliya & Aressa...

Happy Birthday to you....

Hari ni genap 12 tahun usia anak buah kesayangan SA..Si Kembar Adeliya & Aressa...dah boleh buat I/C dah...sekejap aje masa berlalu..ingat lagi detik- detik kelahiran dia...berbelas jam Ibu dia dalam labour room nak keluarkan diorang...lebih dari 15 jam rasanya...tido bangun dan tido balik pun masih x lahir...sudahnya lahir jugak, Kami semua berkampung kat HTJS menunggu kelahiran diorang..bila dari labour room nak tolak ke ward ramai2 iring si kembar ni sambil atuk nyanyikan selawat kuat2..semua dalam ward bangun tengok..lepas tu ujian kuning plak lebih dari seminggu...Ibu dia sensorang je uruskan sikembar..dengan stress dalam ward kena marah ngan nurse dan staffnurse...macam2 hal...

Hari ni dah 12 tahun...alhamdulillah...

Semoga membesar menjadi anak yang baik, yang menyenangkan semua orang yang cerdik pandai dan sentiasa sihat...



Masa birthday PKP


 Gambar terbaru raya hari tu...

Dah besar dah keduanya...dah anak dara...

Dah pandai nak cantik- cantik...

Happy birthday dari mama, kakak Nia, Atuk Uwan dan Uncle...jumpa Ahad nanti masa celebrate ngan Atuk...

Oh ye...birthday Pak Zain Ahad nanti...


11 comments:

  1. happy birthday si kembar cantik manis...moga sentiasa sihat ceria selalu
    sama umur dengan Pia rupanya kembar ni,kejap je rasa masing2 dah remaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Afzan...ye betul..dah remaja dan dah anak dara...

      Delete
  2. Mesti seronok kan ada kembar dalam family. Ni kembar seiras, kan.. comel dan manis dua2 macam Mama Long jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok memang seronok SK..cabaran nak besarkan tu...betul kembar seiras sebab satu uri...

      Delete
  3. Happy birthday Adeliya & Aressa! Semoga membesar menjadi anak2 yang solehah dan berjaya 🌸

    Bestnya dapat anak kembar. Cita2 saya nak ada anak kembar jugak, tapi dapat 'kembar' sama tarikh lahir tapi tak sama tahun hihi...

    ReplyDelete
  4. Kejap je dah besar ye anak buah akak ni, Happy birthday buat Adeliya dan Aressa moga jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Twins!Semoga berjaya dunia akhirat...Aamiin

    ReplyDelete
  6. HBD buat kedua adik kecil yang cantik πŸŽ‚

    ReplyDelete
  7. happy birthday twin!! moga sentiasa dirahmati Allah & semoga menjadi anak yg solehah..aamiin

    ReplyDelete
  8. Wahhh nanti boleh la celebrate sekali lagi dengan atuk pula. Btw happy birthday twin

    ReplyDelete
  9. happy birthday twinsπŸŽ‚πŸŽ‚ semoga sentiasa ceria sihat dan bahagia

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah