Wednesday, May 26, 2021

Happy Birthday Si Kembar Ieya & Iecha

Assalamualaikum

Hi korang

Semalam genap umur si kembar kesayangan kami Ezarra Adeliya dan Ezarra Aressa  yang ke 10 tahun...macam cepat sangat la masa berlalu..dan besar dah diorang...dah umur 10 tahun..dan dah anak dara dah...dua- dua dah period. Cepat betul...agaknya budak- budak sekarang memang cepat matured compared dengan kita masa kecik-kecik dulu kan....

So tahun ni merupakan tahun kedua sambutan birthday diorang dalam norma baru. ikutkan nak panggil datang rumah...tapi takut plak kena report kan...walau rumah dalam daerah je....ni dah 2 minggu lebih tak jumpa diorang...tak beraya dengan diorang...rindu sanagt- sanagt nak berkumpul macma dulu...



Bestnya dapat banyak hadiah...


Cantik birthday cake diorang....amboiii yang tengah- tengah tu plak...next month birthday dia plak 5hb June...sehari sebelum birthday mama...hehehe...


Comel la gambar diorang ni....Aydan tu buat mama geram laaa


Eh..eh..apesal ibu kurus..adik SA tu si Lissa merupakan frontliner...baru ni cucuk vaksin dan effectnya dia kurus...haihhh....untungla bleh kurus...


Last but not lease...oiii apesal ayah korang pakai kain pelikat je tuh...hahahah....

Buat Ieya & Iecha...mama doakan semoga panjang umur, murah rezeki...jadi anak yang baik..solehah...dan berjaya dalam pelajaran. nanti mama bagi hadiah ye...mama tak dapat kemana- mana ni so nanti mama bagi hadiah kemudian..


16 comments:

  1. Selamat hari lahir . Semoga jadi anak solehah

    ReplyDelete
  2. Hepi besday kembar berdua ni.. Hhee eh eh kita period pun awal 😅😅

    ReplyDelete
  3. Kalau ada ahli keluarga kembar, insyaallah keturunan tu akan ada kembar lagi nanti.. Emak saya dulu pun kembar, tapi seorang meninggal masa lahir. Then, pakcik saya ada anak kembar, sepupu pun ada anak kembar.. Orang Melaka sebut kembar tu kembau, tu pasal orang panggil mak saya kembau atau kak embau. ��

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir ieya dan iecha!
    Semoga membesar menjadi anak yang solehah :)

    ReplyDelete
  5. Selamat ulangtahun kelahiran anak kembar. Semoga meniti usia yang mewah dengan rahmat Allah swt ya.

    ReplyDelete
  6. Kejap je besar kembar ni. Tak lama lagi Rara menyusul. Eh Dida ke Rara? Lama tak ada cerita dia. Happy birthday untuk kembar. Semoga keduanya membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya mencapai impian masing masing. Aaminn..

    ReplyDelete
  7. Comelnya si kembar. Happy belated birthday sayang.
    Rajin-rajin belajar dan dengar nasihat ayah ibu. Moga sentiasa sihat dan berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Kembar Ieya & Iecha

    ReplyDelete
  9. betul tu..zaman sekarang anak anak perempuan cepat betul matang

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah