Thursday, August 26, 2021

Baju Dari SHEIN Malaysia Dah Sampai

Assalamualaikum...

Hi korang...

SA hari tu terjebak dengan Shein ni....rasanya terjebak masa tgok TT sorang cosmetic founder ni update dia unboxing hasil dia shopping kat website Shein Malaysia. Seronok tengok sampai terjebak...sebenarnya nak kena pandai ukur size badan kita bila shopping online...

Untuk 4 parcel ni SA sangat puas hati cuma ad 1 jer blouse yang material dia SA x check masa beli...takpe la..boleh bagi kat anak buah SA si kembar...



Suka dengan packaging dia lawa...


Blouse ni untuk pakai dengan blazer...


Blouse ni yang SA x suka material dia tu...berkilat and sedikit kesat...


Blouse ni cantik...


Blouse ni pun...

2 helai jer SA nak pakai untuk pergi kerja...yang lain tu pakai untuk kasual je...

So far SA puas hati dan nak repeat lagi...cuma kena pandai pilih nanti....kadang size S tapi ukuran M...kalau macam ni kena amik extra 1 size lebih...kalau tak pandai cari size nanti dapat either terlalu kecik atau terlalu besar...

The best part shopping kat Shein ni...dia bagi diskaun untuk mereka yang baru daftar sebagai member...so apa lagi korang....jom terjah cepat...


18 comments:

  1. Hi..salam kenalan..
    Aini baru jugak tgk website Shein ni.. nk survey baju nampk cantik semuanya.. harga pun not bad la.. dh nmpk review dari SA rasa confident nk beli nnt..hehe

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaa
    boleh try usha jgk shein punya blouse ni
    nampak cantik pulak
    nnti nk tgk kak ootd baju blouse tu ya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah jauh dia terbang sampai ke Malaysia yer . Cantiknya baju2 SA belikan . Lepas ni boleh ootd gi opis la

    ReplyDelete
  4. alamakkkkk dia kasi link websitelah kat hujung-hujung. ammi kene tekan ke camne ni??? ngeriiii

    ReplyDelete
  5. Ada jugak nampak lalu lalang iklan shein ni kat fb. Tengok baju dia lawa lawa gak. Beli baju online memang kena ukur betul betul.

    ReplyDelete
  6. wah SA pun dah beli eh dari shein...
    kita baru add kat cart... dah setel lagi payment...
    SA amek plussize ke saiz biasa?
    Sebab nak tau, saiz dia besar camne

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA tgok Size..contoh Size S tp bust 38/39 SA tambah 1 size lagi M bust 40/41, depends on fashion baju dan material rasanya Ako...kadang ada Size L tp ukuran bust 38/39 so kena tgok betul2 size..macam baju biru bunga2 yg SA beli tu size L tp bust 39 haaa ngam2 laaa

      Delete
  7. memang tengah usha dan download apps dia. hari2 cuci mata kat situ. ahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila2 cuci mata and cepat clear cart ..nanti baju yg kita nak tu abis plak

      Delete
  8. Hari tu terjebak gak dgn shein ni.. Da la 2 x kot beli shein ni.. Lpas tu duk diam2 la jap.. Bukan gi mana pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni fh ada beberapa dalam cart..nak pilih betul2 baru settle

      Delete
  9. Wah banyaknya baju Sa shopping dekat Shein. Ika nanti nak cuba la beli dekat sana hehe

    ReplyDelete
  10. masih tak berapa berani nak beli baju secara online, macam ada perasaan yang tak sampai di situ hihihi

    ReplyDelete
  11. Memang susah nak keluar bila dah masuk website shein tuu hahaha, memang rambang mata nengok baju, lawo lawo semuanyaaaaa.

    ReplyDelete
  12. slalu nmpk gak iklan shein kluar kt fb. tp so far tak terbeli lg la..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah